Stardec odstranil lisice in bežal policajem

panoramic

Fizikalc
20. mar 2010
1.837
0
36
Citat:
Voznik pola s krško registrsko tablico je v Piranu odstranil lisice za zaklepanje vozila, ki so mu jih namestili občinski redarji, in pobegnil. Na poti proti Kopru so ga, kot so sporočili iz PU Koper, najprej izsledili izolski policisti, ki so ga poskušali večkrat pravilno zaustaviti, vendar njihovih ukazov ni upošteval.

Pred Žusterno pa so koprski policisti ustavili vsa vozila in postavili blokado tako, da so svoj službeni avtomobil postavili na desni vozni pas. Ko je pobegli voznik pripeljal do blokade, je policijski avtomobil obvozil in drvel naravnost proti policistu, ki je stal za službenim avtomobilom. Ta je odskočil, voznik pola pa je zapeljal na robnik ob vozišču.

Policisti so nemudoma skočili do avtomobila, 75-letnemu moškemu iz okolice Krškega odvzeli ključe, ga vklenili in mu odvzeli prostost.

Vir: Žurnal

Me prav zanima, kaj je staremu atu dogajalo v glavi.
confused-1.gif

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.461
2.453
113
Pametno ni kaj. To lahko naredijo samo naši vrli bedaki. Spuščajo se v neke blokade prometa ter nevarne akcije namesto da bi pametnjakoviča počakali kar doma ali pa se do njega odpravili naslednji dan ter mu mastno zakasirali
bonk.gif

lost1

mnz
19. jul 2007
8.461
147
63
Citat:
Uporabnik Viper_XxL pravi:
Kaj pa če bi slučajno malo naprej povzročil kako hujšo prometno? Naj jih kar lovijo, zato so v službi.

Če ga nebi lovili, tudi bežal nebi ane?

merdzo

Majstr
6. avg 2007
3.778
176
63
Tazga idiota je treba čimprej spravit s ceste. In na njemu dat zgled ostalim, da se ne morejo niti 100 metrov vozit v prekršku.
Drugače se ga jaz ucolam pa se grem pelat pa sej se bom itak jutr vse zmenil s policaji??

lp

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.461
2.453
113
Kaj ti si tudi eden tistih pametnih policajev ki ne znajo razmišljat? Zakaj bi nekdo povzročil nesrečo če si je sam snel lisice? Kaj ima to veze z divjanjem? Lepo ti je lost povedal, če ga ne bi lovili ne bi bežal. Isto kod da bi rekel, kaj pa če bi banko oropal?
bonk.gif

Egonislaw

Fizikalc
12. dec 2007
2.600
-4
38
Mb
www.pkr.com
Ti si šele kojn brez pameti. Če je butl lisice dol vtrgal potem ti lahko zdrava pamet kaže, da je človek zmešan, dementen, ponorel, zadet, pijan...nekaj od tega in takega je treba čimprej iz ceste spravit prej ko še koga drugega ne zakolje. Daj razmišljaj malo ne pametovat brez podlage
bonk.gif

gr69

Guru
15. dec 2009
11.640
2.690
113
še v SLO - ampak komaj
čaki mal - piše: "poskušali večkrat pravilno zaustaviti" - in tip ne počaka - potem je logično, da se ga lovi - so kar prav naredili

izpit vzeti, avto vzeti in ornk po denarnici vžgat (tepst ni treba - se ne spodobi dedkov tepst - v vsakem primeo pa babici zatožit - ga bo že ona nahoblala
evil.gif
)

Egonislaw

Fizikalc
12. dec 2007
2.600
-4
38
Mb
www.pkr.com
Ti pa si res zrel za v umobolnico. Brez vsake pameti...

Ziher si samski in nobeden te nima rad-niti starši, zakompleksan do konca.

forgot1

Fizikalc
7. feb 2010
1.615
88
48
Kaj pa vem, nekako si ne predstavljam 75 letnega dedka žagat lisic, na ulici, 200 km od doma.
Po moje je lapsus, pa bo jutri popravek, da krivec ni star 75 let, ampak da je rojen 1975.

Če pa je res 75 letni dedek, potem pa mu vsa čast.

Go dedek, go !

LP

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.318
7.338
113
Ne.Poškodovanje tuje stvari. Vprašanje kako da so ga takoj izsledili, lahko da je tudi kajnapadel kakega od redarjev. Oni pa so uradne osebe in tu ni milosti pa ce je clovek star 20 al pa 80.

O tem zakaj loviti in zakaj ne je brezpredmetno pisati. Vprasanje kako je ta "lov" izgledal. Jele na 24ur pisalo...

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.461
2.453
113
Citat:
Uporabnik Egonislaw pravi:
Ti pa si res zrel za v umobolnico. Brez vsake pameti...

Ziher si samski in nobeden te nima rad-niti starši, zakompleksan do konca.

smile-1.gif

lost1

mnz
19. jul 2007
8.461
147
63
Citat:
Ti si šele kojn brez pameti. Če je butl lisice dol vtrgal potem ti lahko zdrava pamet kaže, da je človek zmešan, dementen, ponorel, zadet, pijan...nekaj od tega in takega je treba čimprej iz ceste spravit prej ko še koga drugega ne zakolje. Daj razmišljaj malo ne pametovat brez podlage
bonk.gif

Seveda, vsi ki so koga zaklali, so začeli z žaganjem lisic
hysterical-1.gif

Če dobim lisico gor, jo bom odžagal dol, torej sem potencialni morilec ker bom slej ko prej nekoga zaklal tako ali drugače, jutri se grem kar predat na povšetovo.

mac77

Fizikalc
22. avg 2007
4.541
37
48
ne vem zakaj so ga sploh lovili, ker je sam snel lisice??
..meni so ukradli avto pa sem dobil namig kje bi lahko avto bil, se niso niti preveč zmenili..

synthman

Fizikalc
22. avg 2007
7.226
0
36
Citat:
bonk.gif
Po moji zdravi logiki je zmešan, dementen, ponorel.... tisti, ki je dal lisice na avto ali tisti, ki je te lisice uzakonil.
Saj zakaj pa so lisice, če ne samo zaradi podjebavanja ljudi in polnjenje občinske blagajne?
Kazen za nepravilno parkiranje je znana (in previsoka), ampak izgleda nekaterim to ni dovolj, postavijo lisice, . da človek, ki bi nepravilno parkiran avto odstranil tega ne more naredit, tako da avto ostaja napačno parkiran lahko še par ur. seveda pa to še mastno zaračunajo.
Ni prav nič čudnega, da nekomu, ki se mu mudi in je nekam na kratko skočil dvigne pokrov, ko se vrne in najde avto priklenjen, tako da ne more nikamor, pa še plačat mora.
Zagotovo ga je redar kje od daleč gledal, kako se muči z odstranjevanjem tuje lastnine na LASTNEM avtu, in namesto da bi odklenil je raje poklical policijo, da ga je še ona zašila.
Lep primer, kako oblast nekoga sprovocira z namenom, da bi naredil kaj narobe, kar mu bodo fajn zaračunali. Da policija ustavlja promet, lovi voznika in z divjo vožnjo vsi ogročajo slučajno mimoidoče, je lep dokaz, da za varnost policiji ni mar, važno je samo da bodo pokasirali.
No sej enkrat bo nekdo zapeljal v gručo pešcev,al pa povozil policaja, pol boste pa zadovoljni. Aja, osnovni greh, ker je za nekaj minut napačno parkiral.

synthman

Fizikalc
22. avg 2007
7.226
0
36
Citat:
Uporabnik mac77 pravi:
ne vem zakaj so ga sploh lovili, ker je sam snel lisice??
..meni so ukradli avto pa sem dobil namig kje bi lahko avto bil, se niso niti preveč zmenili..
Ampak moraš priznati, da od tega ki je snel lisice bodo policaji fajn pokasirali, od tistega, ki ti je ukradel avto, če bi ga dobili, pa bi imeli samo delo in stroške. Kaj se jim torej bolj izplača?