štampiljka

karantanka

alterka & vizitka 2007
19. jul 2007
7.108
0
36
Notranjska
www.mojaknjiga.si
Za popoldanski s.p. moram pripravit štampiljko. Kaj mora bit gor? Je sploh določeno kaj mora bit al daš gor kar hočeš?
A kdo ve kje ponujajo poceni Trondat štampiljke?

tnx

Ganesh

Fizikalc
14. avg 2009
2.922
0
36
Allarround
rescue.facelock.net
Daš gor kar hočeš.

Eni dajo gor vse podatke, da jim jih ponekod ni treba pisati, osebno sem pristaš le za logotiop.
Trodat štampiljke... poceni. Glede na ceno samo je iskanje "poceni" morda nesmiselno. Je kolegica dve uri iskala "poceni" trodat datirko in prišparala 3€ a je za to porabila 50€ (dve uri dela). Vse cene so nekje okoli 20€ (30x30).

Me kar glava zaboli, kako eni razmišljajo (pa to ne leti nate karantanka).

karantanka

alterka & vizitka 2007
19. jul 2007
7.108
0
36
Notranjska
www.mojaknjiga.si
tnx za info ... pri glavobolu pomaga aspirin
grin1.gif

trigga

Fizikalc
24. jul 2007
1.787
0
36
Njim je itak težko karkoli dopovedat. Ampak če koga poznaš, se da vse dogovorit (do tega, da papirje oz. pogodbe neseš domov podpisat; vem da sicer močno težijo da je treba za vsako reč osebno delat oz. imet pooblastilo overjeno pri notarju. Ja, notarju, upravna enota očitno ni dovolj).

štampiljka pa ja, enostavneje je, če jo imaš. Saj ni tak strošek
wink-1.gif

Pbutec

100. registrirani uporabnik
20. jul 2007
15.194
3.570
113
Marlbor
Sam nimam žiga in do sedaj še nisem imel nikjer problema, je bil povsod dovolj le podpis (npr. pri simobilu, elektro maribor, zavarovalnica, davčna, novakbm, računovodja, ...). V glavnem je povsod šlo brez žiga, je pa res da so me tu in tam prosili še za žig, pa sem povedal da ga ne uporabljam.
smirk-1.gif

karantanka

alterka & vizitka 2007
19. jul 2007
7.108
0
36
Notranjska
www.mojaknjiga.si
Jaz si ga bom dala kar delat, ker bom prodajal tud na štantih, sejmih ... pa ne vem če se mi bo dalo vsakič pisat vse podatke. Sej tak strošek pa to tud ni, saj ne delaš vsak mesec drugega štempla.

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
stampiljke.net oz žiža ali kaj je že zadaj. men so anrdil dve, pa en kup vizitk..so dobri.

zdej bodo delal tretji, ce je res problem brez poslovat.

Radirko

Fizikalc
18. avg 2007
6.242
0
36
Citat:
Uporabnik Pbutec pravi:
Sam nimam žiga in do sedaj še nisem imel nikjer problema, je bil povsod dovolj le podpis (npr. pri simobilu, elektro maribor, zavarovalnica, davčna, novakbm, računovodja, ...). V glavnem je povsod šlo brez žiga, je pa res da so me tu in tam prosili še za žig, pa sem povedal da ga ne uporabljam.
smirk-1.gif

Napises zraven: "poslujem brez ziga" (brez ""), ce kdo komplicira (jaz sem moral to napisati na papirologijo za en javni razpis, drugje mislim da ni bilo treba). Jaz poslujem brez ziga, ker mi je gospodicna ob registraciji nekaj razlagala o tem da mora biti nevemkaj, ce imas stampiljko, ze tako sem imel tisti dan overload informacij in ker sem tako ali tako sam in je faktur zelo malo, se potem vec nisem poglabljal v to.

halo007

Pripravnik
15. avg 2007
176
0
16
Ja res zna biti pizdarija, če nimaš štampiljke. se ne splača ukvarjat s pojasnili, daš tistih 20 eur pa je.