Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Bodi resen. Po zakonu štampiljka res ni več zahtevana a mi pokaži nekoga, ki ti ne bo priporočil uporabe štampiljke. Če jo uporabljaš morajo biti gor podatki kot sem jih navedel (seveda lahko dodate še tel.številke... a je že tako ali tako gužva).
Če mene vprašaš je lažje uporabljati štampiljko kot pa pri prijavi na vsak javni razpis prilagati izjavo, da na osnovi tega in tega člena zakona posluješ brez nje. Pa tudi precej bolj resno izgledaš.
Če si popoldanc ali pa ne misliš razviti resnega posla - potem je pa tako ali tako vseeno kako posluješ in se strinjam s tabo, da bi bila firma (oziroma logo) dovolj - a nepotrebno.
dobro premisli kaj pomeni morati... praviš štempiljka mora vsebovati... ne ni res na štempiljki ni potrebno imeti celotne firme... skrajšana je zadosti
drugo pa je kaj je dobro imeti iz praktičnih razlogov samo v besedni zvezi štampšiljka mora... to vsekakor ni kompletna firma
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.