Stacionarc - spet

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Zadeva v škatli v Sp. Ščavnici v smeri proti Benediktu/Lenartu. Ponoči sem tam skozi letel
in je samo flešnilo
shocked-1.gif
(nisem vedel da te kište fleširajo) Od tega je že več kot en mesec pa še nič
ni uletelo domov. Kolega je fleširalo (ta isti) v začetku leta, pa tut ni nič dobil - še.

Kdaj bo zadeva v nabiralniku, al samo kaj "testirajo"? Nebi se tolko trosil ampak sem letel ene 75 na 50 omejitve,
pa mi ni ravno vseeno.

Pa prosim ne mi pametovat kak se ni pametno vozit 75 na 50 omejitve, ker je blo ob 4ih zjutraj sred tedna
na obeh straneh pločniki in nikjer žive duše.

22. jul 2007
1.400
57
48
Če misliš to je ne bo ker stvar je trenutno še v fazi testiranja. Glede tega fleširanja in šklocanja pa se tudi domačini že pritožujejo in policaji so prav tako začudeni kot domačini.......

oriolus

Fizikalc
12. avg 2009
3.787
15
38
125
Zdi se mi, da sem pred nekaj meseci zasledil novico o privatnem radarju, sicer lažne izvedbe, postavil pa ga je domačin zaradi stalnega divjanja avtomobilov čez vas - kljub omejitvi.
Ne spominjam pa se, kje je ta 'fake' škatla stala.

Morda se bo tega spomnil kdo drug?

jonny77

Guru
16. sep 2007
11.597
2.409
113
Pomurje
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Zadeva v škatli v Sp. Ščavnici v smeri proti Benediktu/Lenartu. Ponoči sem tam skozi letel
in je samo flešnilo
shocked-1.gif
(nisem vedel da te kište fleširajo) Od tega je že več kot en mesec pa še nič
ni uletelo domov. Kolega je fleširalo (ta isti) v začetku leta, pa tut ni nič dobil - še.

Zadeva je vgrajena kak teden, je bilo po Cityju da so jih videli kako so vgrajevali radar.

Si siguren da je tega več kot mesec?

Pa koga le moti bliskanje ponoči, kaj nerod ne spi? Je pa po pričevanju kolega pravi lightshow vsak večer :)

Lp

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.085
6.932
113
pri taščici
Mislim da je bilo včeraj nekaj pri 24 kurah, kje nihče ni vedel nič o teh radarjih, in nihče zato ni bil pristojen.
Vsaj za neke radarje v vaših koncih se je šlo. Mogoče celo bolj proti vtzhodu

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik Jado pravi:
ko bi počasneje vozil?

ob 4ih zjutraj v popolnoma preglednem naselju velikosti dolžine 150m? predtem 90 omeitev zatem 90,
res tam zmanjševat hitrost je kr nekaj, in stacionarc tam je klasična past, ker gredo od avtobusov
naprej vsi 60, še traktorji bi če bi tolk letelo.