zdravo
a mi lahko kdo razloži kaj taka ponduba pomeni ?
--------------------------------------------------------
Bangkok
Študentska cena :: 556,55 € *
Redna cena :: 727,49 €
Odhod iz Munchna. Karta je enoletna, cena velja do 31. avgusta 2011. * Pogoj za nakup je mednarodna študentska izkaznica ISIC!
*Cene vključujejo vse letališke pristojbine, izračunane dne 29.4.2011!
Cena letalske karte je veljavna le na dan rezervacije! Letalska karta se sicer lahko izda v določenem časovnem roku, vendar razen na dan rezervacije cene ne moremo zagotoviti.
www.staljubljana.com/letalske-karte
-Ali lahko letiš katerikoli datum??
-Piše da cena velja do 31. avgusta, spodaj pa piše da velja le za dan rezervacije
(če se to tiče letaliških pristojbin - koliko se te lahko spremenijo v rok 2h mesecev)
-Ali teh kart lahko zmanjka??
Recimo da hočem za to poletje kupit karto za bangkok, lahko sedaj še čakam na še cenejše in mi je ta karata kot backup ali naj raje ne računam na njo če ne bom hitro kupil ?
a mi lahko kdo razloži kaj taka ponduba pomeni ?
Bangkok
Študentska cena :: 556,55 € *
Redna cena :: 727,49 €
Odhod iz Munchna. Karta je enoletna, cena velja do 31. avgusta 2011. * Pogoj za nakup je mednarodna študentska izkaznica ISIC!
*Cene vključujejo vse letališke pristojbine, izračunane dne 29.4.2011!
Cena letalske karte je veljavna le na dan rezervacije! Letalska karta se sicer lahko izda v določenem časovnem roku, vendar razen na dan rezervacije cene ne moremo zagotoviti.
www.staljubljana.com/letalske-karte
-Ali lahko letiš katerikoli datum??
-Piše da cena velja do 31. avgusta, spodaj pa piše da velja le za dan rezervacije
-Ali teh kart lahko zmanjka??
Recimo da hočem za to poletje kupit karto za bangkok, lahko sedaj še čakam na še cenejše in mi je ta karata kot backup ali naj raje ne računam na njo če ne bom hitro kupil ?