''ST'' refugees

gimi

Fizikalc
23. avg 2019
362
116
43
Zanima me, koliko vas je iz ST-ja prešlo k alterju, zaradi Thompsona, odkar so prepovedali ''prikrito'' oglaševanje? Jst sem ena izmed teh izbjeglic. A je še kdo? Don't be shy.

cappy

Guru
8. apr 2010
8.158
4.488
113
St je taka gnojnica da je kar težko vrjet da majo še tolk folka aktivnega.
Glede modov tam pa sploh no comment, določenim se pusti dobesedno grozit drugim z umori/pomori. Neverjetno.

Glede thompsona me pa BK, je pa dejstvo da dec služi na tem če bom pa jaz od svoje firme oglaševal dnevno pa bodo pričakovali da plačam. Tudi na FB sem zadnjič njegov oglas videl za njegovo spletno stran torej nek plača za promet nekje se pa potuhne.

Spajky

Guru
7. jun 2017
2.749
667
113
Obala
ma Slo-Tech valjda ... Če pomislim, da so me pred desetletjem močno vabili za moderatorja, pa nisem hotel ... Naglo so obrnili ploščo (predvsem modi), ko je SMC premočno zmagala na volitvah pred leti, kar je čudno ... :sprasujemse: ... IMHO so intelektualno v zatonu že dlje časa, ta-stari sodelujoči so jo pobrisali že zdavnaj od tam.

So mi dostikrat potem, če sem o kaki stvari povedal kar je res, veselo brisali. Kdaj pa kdaj tudi pol postov, pa sem jih sam pri sebi odj*ebal kmalu ... pa sem prišel malo sem :nigladek: ... pa je potem tudi Klepčevka tu sr*nje napravila ... upam, da je ne bo nazaj :zavijazocmi: ... Včasih se še kaj tam tudi oglasim, ma zelo poredko ... Vse ima začetek, trajanje in potem evtanazija :zavijazocmi:, modi pa pri tem veselo pomagajo tam ... Pa še vse se seli na socialna ... Ostane pa greznica v glavnem ...
-----------------------------

"Bluzim na forumu, torej sem !" (še živ ) ...

• Všeč mi je
Reactions: cappy in altermost

zaseka

Guru
5. dec 2015
3.502
1.816
113
In kaj je na alterju boljse? Ce ga primerjas z alterjem od rosnih mladih let ali celo suxom? Vcasih smo se zajebavali od elvirja naprej s cifro in potem do unga stajerca malcoma. Danes se brise vse kar ni od posvecenih, vazn, da beremo o cevapih v avto forumu in poslusamo debila, ki se vecino privat casa z vsemi krega o gumah. Dafak?

jest5

Guru
18. avg 2007
26.081
-8.781
113
So mi dostikrat potem, če sem o kaki stvari povedal kar je res, veselo brisali.
No ja, velikokrat si pisal idiotizme, kot jih tudi tukaj gori. Dobra stran ST je, da imajo nično toleranco do bluzenja, teorij zarot in ostalih čira-čara neumnosti, tako da je vsaj glede tega forum na nivoju.
Imajo pa druge pomankjivosti, to je res

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
In kaj je na alterju boljse? Ce ga primerjas z alterjem od rosnih mladih let ali celo suxom? Vcasih smo se zajebavali od elvirja naprej s cifro in potem do unga stajerca malcoma. Danes se brise vse kar ni od posvecenih, vazn, da beremo o cevapih v avto forumu in poslusamo debila, ki se vecino privat casa z vsemi krega o gumah. Dafak?

no a vidis razliko... vcasih je bilo res zabavno branje. danes pa sam en politicni prepir. a je sploh se kaksna tema, kjer se po parih postih ne drka nekega uporabnika? ali pa se vsiljuje neko prepricanje na vse mozne nacine... skratka, sproscenosti ni vec.

Steve

Guru
13. avg 2007
10.011
1.904
113
Lol da nekdo iz ST pride sem jokat, kako je tam grozno, je komedija. Ker alter se je skozi leta obstoja s politiko "samo da se piše" z skoraj da neobstoječo moderacijo, spremenil v greznico interneta.

Ni ga lepšega primera kot avtomobilizem, katerega več ne obiskujem 2 meseca in ne nameravam več.
Naslov teme ne pove tam nič, ker se piše o vsem, samo o bistvu ne. Sceno pa obvlada ene 5 uporabnikov, ki napišejo 90% postov. En ki ejakuira ob starih mercedezih, en ki omedli ob zgonjenih audijih, 2 hardcore toyotarja in herman, ki sovraži vse.

ST ni popoln forum, ampak trollanje in offtopic se briše praviloma zelo hitro, kar zagotavlja nek higienski nivo.

• Všeč mi je
Reactions: Luce in Vojnik

cappy

Guru
8. apr 2010
8.158
4.488
113
Daj daj cez 5 let bos pa napisal "zdej je vse u kurcu, pred 5 leti smo vsaj enga mel k se je skos o gumah kregal pa smo se mu smejal".

• Všeč mi je
Reactions: Kamele0N

zaseka

Guru
5. dec 2015
3.502
1.816
113
Jest samo ne razumem zakaj se toliko zajebantskih postov brise. Stari elvir bi bil danes benan v eni uri in to ip ban. Meni jih je nazadnje en feministicni serif, ki lize zeni doma podplate toliko brisal, da se resno vprasam o zdravi pameti osebka. Kot je nekdo dejal, druzinski forum degene..

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
Jest samo ne razumem zakaj se toliko zajebantskih postov brise. Stari elvir bi bil danes benan v eni uri in to ip ban. Meni jih je nazadnje en feministicni serif, ki lize zeni doma podplate toliko brisal, da se resno vprasam o zdravi pameti osebka. Kot je nekdo dejal, druzinski forum degene..

zakaj bi bil pa elvir danes brisan? pa ti ni nikoli nic zalega komu napisal?! opisoval je svoja dozivetja, malo zacinil in je res polepsal dan.

• Všeč mi je
Reactions: Matey

gimi

Fizikalc
23. avg 2019
362
116
43
Me veseli, da se je debata razširila. Kor razumem, so moderartorji lokalni šerifi, tipa glej LJ. A kdo sploh ocenjuje njihovo delo? Na koncu leta, da se prečikira, kdo je največ brisu, banu itd., katere teme podvržene kateri politični volji. Hočejo ustvarjat mnenje in ne moderirat mnenj, podobno kot to počno na pro + in rtv, s podatki CNN-a.

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
Me veseli, da se je debata razširila. Kor razumem, so moderartorji lokalni šerifi, tipa glej LJ. A kdo sploh ocenjuje njihovo delo? Na koncu leta, da se prečikira, kdo je največ brisu, banu itd., katere teme podvržene kateri politični volji. Hočejo ustvarjat mnenje in ne moderirat mnenj, podobno kot to počno na pro + in rtv, s podatki CNN-a.

pomoje so v cveku bolj veseli, da se komu sploh da jajcat... dvomim da kdo nadzira.

• Všeč mi je
Reactions: Matey