Srpski GSM TESLA 9

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.025
6.890
113
pri taščici
Ce ni sestavljen na kitajskem je pa najbrz sestavljen iz kitajskih sestavnih delov. Ceprav dvomim da se jim to izzide ekonomsko. Mogoce srbi naredijo zadnji pokrovček.
Pa baterija z 2300 mu tudi ni v ponos, kar je zaslediti tudi med komentarji.
Cena pa slabih 300 evrov ce sem prav pretvarjal. Edino ne vem ali je to cena iz proste prodaje ali od operaterja z aneksom.

Nazadnje urejeno:

ClAy

Fizikalc
3. sep 2007
1.684
14
38
Kot, da v kakih Iphonih, Samsungih in ostalih ni kitajskih delov. Imam drugače Galaxya s6, Oneplus two in tipičnega kitajæka Elephone wovney od začetka, ko je prišel na tržišče. Z vsemi mobiteli sem bolj kot ne zadovoljen. Ampak v prihodnje bom prej 2x premislil, prej ko si bom kupil kak mobitel za 600 €. Dobiš za polovico manjši denar spodoben mobitel. Meni več ni tako pomembna znamka, ampak da je mobitel uporaben in zanesljiv. Za moje pojme ima večina Samsungov in ostalih mobitelov, ki se prodajajo pri nas preveč navito ceno. Ampak se zamisliš, ko dobiš za polovico manjši denar zelo podoben mobitel, kar se tiče hardwera. Drugo je pa software. Ampak se da tudi preživeti, dokler se ti ne zgodi, da se ti mobitel nadgradi ( tako, kot se je meni Elephone) in sem imel samo kitajski jezik. Bilo je res moteče, ampak vsaj z tem nisem bil življensko ogrožen in mi ni razneslo baterije.
Ti Tesla mobilniki so samo rebrandani kitajči z navito ceno in nič druga. Bi pa tud jaz pograjal 2300mAh baterije, ker to v današnjih časih ni nič. Pa še vprašanje, če je sploh 2300mAh baterija in da ni slučajno manj. Ker na bateriji tdu lahko piše, da je 9900mAh, potem pa če imaš kak boljši polnilec, ko ti zmeri kapaciteto baterije, pa vidiš da imaš mogoče 3000mAh baterije.

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.025
6.890
113
pri taščici
Kako pa si se kitajscine znebil potem?
Na alterju se ne kupuje klump telefona in potem jambra. Kupi se premium telefon in potem ga imas pet let brez enega samega problema, vprašanja.....