Srečno, KEKci!

Madafaka

Fizikalc
18. feb 2009
3.343
0
36
27
Bronx
Naslov Vandotove zgodbe z manjšo predelavo je ravno pravšnja popotnica našim fantov v Južno Afriko
cheer.gif

Veliko sreče, borbenosti in pameti, po vzoru naslovnega junaka, želim! Trenerju pa želja, da s taktiko nadmudri Bedance in Pehte Arabce, Angleže in naduvane amerikance!
Srečno!
cheer.gif

Zorroslav

Zeroslav
5. jan 2008
1.441
0
36
36
Madafaka from bronx yo!

Ne nič me ne moti, samo se že tolk piše o tem fuzbalu da glava peče. Ko grem jaz na počitnce noben nič ne piše...
hysterical-1.gif

Nazadnje urejeno:

Fly

Guru
21. jul 2007
2.671
528
113
upam da bo čim hitrej konec tega sranja, ker se mi res ne da o tem poslušat non stop.

Madafaka

Fizikalc
18. feb 2009
3.343
0
36
27
Bronx
Saj ni fora v poslušanju tega sranja etc, ampak v besedni igri iz naslova, ki fajn paše trenutno najbolj pomembni temi worldwide.
cool-1.gif

Face it - 98% Zemljanov Slovenije ne pozna (oz, bolje rečeno, sploh še niso slišali, da obstaja), mogoče bo zdaj malo bolje. Še posebej, če naši natumbajo angleže in amerikance
cheer.gif

Al pa vsaj sudijo
grin1.gif

absistem

Pripravnik
3. sep 2008
550
0
16
Ljubljana - Vič
Meni je smešen Šišiæ, Mirnes, ne bom pozabu kako je zastreljal 11m proti svojim rojakom, vidi se mu od dakle je...
Zdaj se pa buni, da ki je 40 dni brezveze treniral, kaj pa so drugi delali?

Bitch_inside

PEPCA 2007
18. jul 2007
3.608
1
36
Ljubljana
Citat:
Uporabnik absistem pravi:
vidi se mu od dakle je...
a ostali polovici reprezentance se pa ne vidi odakle je?? mal pomisli preden take pišeš. vsi fantje so dal vse od sebe in po zaslugi vsakega od njih lahko zdele uživamo ob gledanju slovenije na svetovnem prvenstvu.
cheer.gif

jest5

Guru
18. avg 2007
26.113
-8.790
113
"Half-time: Yay! I'm going to buy some food. With any luck, it will be poisoned."
"67 min: Zinedine Zidane is in the crowd. Poor man."
"68 min: An Algerian fan has scaled one of the floodlight pylons. An entire army of security personnel are waiting for him at the bottom."
"74 min: RED CARD! Ghezzal, the Algerian substitute, dives for a header, misses it with his head and attempts to control the ball with his arm, earning a second yellow card. An [censored] dismissal."
"GOAL! A GOAL! A REAL, ACTUAL GOAL! NOT JUST A SHOT BUT A GOAL! A GOAL! Algeria 0 Slovenia 1 (Koren, 79min) Koren shoots from 20 yards and the goalkeeper absolutely RobertGreens it into the net. It wasn't a very good shot, vaguely towards the corner I suppose, but the keeper puts his hands in the wrong place, nowhere near the ball, which proceeds to bounce off his shoulder and into the goal."
"90 min: If there's one good thing about Algeria, it's the fact that they've got a cute picture of a desert fox on their shirts. Enjoy it while you can, because they've only got another couple of games to wear it in."
"Final thoughts: And, with perhaps undue haste, that's it for me. I'm off to expunge the memory of the last two hours by banging my head repeatedly against a wall. Enjoy the rest of your Sunday. It can only get better."

BBC komentator
hysterical-1.gif

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
OK sicer si BBC-jev komentator po moje nebi smel privoščit takšnih izrazov, ampak ima čisto prav. Izgledalo je bedno kot tekme 1. SLO lige - cel kup podaj v prazno, outov več kot je gledalcev, vmes pa se nekomu vserje in zadene gol. Na srečo so to bili naši.

sanco

Fizikalc
19. jul 2007
1.201
8
38
41
Æe realno pogledamo, nobena ekipa ni navdušila v prvem krogu. Tudi super duper argentina je igrala kot posrana... tak da brezveze o igri. zmaga je zmaga, zgodovina se piše
cheer.gif

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
evo prva zmaga za naše
cheer.gif

sam sem sicer napovedal 2:0, gola korena in novakoviča, ampak tudi to vzamem

zdaj pa vsi ki kurčite igro - tekem je bilo do zdaj 6, vseh šest je bilo do kurca... francija-urugvaj je bila za obesit se

argentina pa je igrala prvih 10 minut, pol pa bol bogo naprej...

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.611
1.138
113
Titograd
francija- urugvaj je bila še slabša kot naša. Imajo pa vsi probleme z žogo, igralci ki so se dobesedno rodili z njo, imajo težave že z fakin štopanjem, neke dvojne podaje še nisem videl, dolgi pasi grejo vsi v pm.....
bonk.gif

Sem že mislil da bo po igri prvenstvo v nemčiji pred 4 leti najslabše kaj je bilo za videti, pa sem se zmotil.

Pbutec

100. registrirani uporabnik
20. jul 2007
15.199
3.562
113
Marlbor
Pa tudi to trobljenje je katastrofa. Mene nervira kot gledalca, kako potem nervira še igralce.