Srečen dan Republike, tovariši!

Zgaga

Guru
25. jul 2007
10.579
4.505
113
49
Na sončni strani ALP

cheer.gif

telex

Fizikalc
24. dec 2007
5.832
47
48
Citat:
Uporabnik Gatto pravi:
Na ta dan jih je nekoc veliko dalo svoje zivljenje..
cool-1.gif

... in komunistični zločinci za te umore še vedno niso odgovarjali
jezen.gif

Zgaga

Guru
25. jul 2007
10.579
4.505
113
49
Na sončni strani ALP
Kateri jezik bi že ti danes govoril, če ne bi bilo Narodno osvobodilnega boja?

A še znaš kaj španskih besed tvojih prednikov kateri so sodelovali s fašisti in so pobegnili v Argentino?

I

Izbrisan uporabnik #9334

Uuu, ti mater! Na današnji dan pred 29 leti sem peljal mojo tovarišico za nekaj dni v Kranjsko Goro. Je bil sneg in vse ostalo, kar spada zraven
grin1.gif

telex

Fizikalc
24. dec 2007
5.832
47
48
Citat:
Uporabnik Zgaga pravi:

A še znaš kaj španskih besed tvojih prednikov kateri so sodelovali s fašisti in so pobegnili v Argentino?
Moji predniki so stoletja bili pod različnimi tujci pa smo ohranili Slovenski kulturo in besedo. Komunistični zločinci pa so izvajali tiranijo nad nami zgolj 45 let, pa je slovenska beseda polna tujk, na medijih se vrti glasba v nekih eksotičnih jezikih, novinarji pišejo v neki spakedrajščini, katera ni niti Slovenščina niti eksotika...

PS- kolikor me zgodovinski spomin ne vara, so z fašisti sodelovali komunistični zločinci. Ko so se formirale enote katere so naše prednike- zavedne Slovence varovale pred komunističnimi zločinci, so fašisti že zdavnaj kapitulirali.
stupid-1.gif

jest5

Guru
18. avg 2007
25.961
-8.673
113
Citat:
Uporabnik telex pravi:
pa je slovenska beseda polna tujk, na medijih se vrti glasba v nekih eksotičnih jezikih, novinarji pišejo v neki spakedrajščini, katera ni niti Slovenščina niti eksotika...
Aha, če ne bi bilo "komunizma", bi bila Slovenija zihr hermetično izolirana od ostalega sveta

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.331
355
83
39
Citat:
Uporabnik telex pravi:

PS- kolikor me zgodovinski spomin ne vara, so z fašisti sodelovali komunistični zločinci. Ko so se formirale enote katere so naše prednike- zavedne Slovence varovale pred komunističnimi zločinci, so fašisti že zdavnaj kapitulirali.
stupid-1.gif

Hja to vas naciklerofašiste najbolj peče, ko so vam dovčerajšnji gospodarji, katerim ste lizali rit, skupaj s partizani dali po pički.
evil.gif

telex

Fizikalc
24. dec 2007
5.832
47
48
Citat:
Uporabnik jest5 pravi:
Aha, če ne bi bilo "komunizma", bi bila Slovenija zihr hermetično izolirana od ostalega sveta
Ravno nasprotno- pod 45 letno tiranijo komunističnih zločincev smo bili izolirani od ostalega sveta. Medtem, ko se je ostali svet razvijal in gospodarsko rasel so komunisti pri nas pobijali: inteligenco, gospodarstvenike, obrtnike, izobražene...Te so na vodilnih mesti, izobraževalnih ustanovah... nadomestili neizobraženi, leni, malodane debilni osebki s partijskimi knjižicami. Rezultat pa je znana- povprečen švicar ima 500.000€ premoženja, povprečen Slovenec pa 50.000€.

PS- Jaz nimam, torej mora imeti kakšen član Kučanovega mafijskega omrežja 100.000. Če tudi ti nimaš, potem ima kakšen član Kučanovega mafijskega omrežja 150.000€. Če jih tisoči nimajo, potem so člani Kučanovega mafijskega omrežja pokradli milijarde €€€.

skala

Majstr
27. feb 2013
10.089
346
83
Kamnje
Citat:
Uporabnik telex pravi:
Citat:
Uporabnik Zgaga pravi:

Moji predniki so stoletja bili pod različnimi tujci pa smo ohranili Slovenski kulturo in besedo. Komunistični zločinci pa so izvajali tiranijo nad nami zgolj 45 let, pa je slovenska beseda polna tujk, na medijih se vrti glasba v nekih eksotičnih jezikih, novinarji pišejo v neki spakedrajščini, katera ni niti Slovenščina niti eksotika...

stupid-1.gif
dej pejd že dogija vokat k sonček tok lepo šajna...

telex

Fizikalc
24. dec 2007
5.832
47
48
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Citat:
Uporabnik telex pravi:

stupid-1.gif

Hja to vas naciklerofašiste najbolj peče, ko so vam dovčerajšnji gospodarji, katerim ste lizali rit, skupaj s partizani dali po pički.
evil.gif
Lepo da priznaš, da so komunisti in nacisti družno iztrebljali zavedne Slovence potem pa potvorili zgodovino in svoje zločine podtaknili na njihova pleča. Zares ni večjega kolaboranta od komunista.

I

Izbrisan uporabnik #9334

Jasno, Teleks, saj veš kako to gre - čim več!
hysterical-1.gif

Poleg vsega je pri teh stvareh treba biti ažuren, sicer te vse druge hijene prehitijo - potem si pa celo življenje slabe volje
hysterical-1.gif

Lej Teleks, ni politika za naju, sem ti že nekje omenil nekajkrat. Veš, Švica bi bila brez Hitlerja mnogo bolj revna kot je pa danes. Židi so vanjo prostovoljno znosili vse zlato in nasploh premoženje, hitler jih je pospravil skozi krematorije, s številkami bančnih računov vred, ...
smile-1.gif
, pa je zlato ostalo lepo v Švici!

Pojdi ti danes, v modernih časih (kaj šele nekoč) na banko dvigniti svoj denar brez bančne številke svojega računa!
hysterical-1.gif

I

Izbrisan uporabnik #9334

Ni šlo ... so komunisti in njihovi podrepni komunisteki požrli vse skupaj.
hysterical-1.gif

lanos

Majstr
4. feb 2011
6.653
450
83
Citat:
Rezultat pa je znana- povprečen švicar ima 500.000€ premoženja, povprečen Slovenec pa 50.000€.
Ampak primerjave pa imaš....
stupid-1.gif

Zakaj pa niste v Švico bežal??

Mal višje si pisal o neki slovnici. Mal preber svoj zgornji stavek.

telex

Fizikalc
24. dec 2007
5.832
47
48
Citat:
Uporabnik lanos pravi:
Citat:
Rezultat pa je znana- povprečen švicar ima 500.000€ premoženja, povprečen Slovenec pa 50.000€.
Ampak primerjave pa imaš....
stupid-1.gif

Zakaj pa niste v Švico bežal??

Mal višje si pisal o neki slovnici. Mal preber svoj zgornji stavek.
Je razlika, če pišeš profesionalno ali amatersko. Da novinarji ne znajo Slovensko je sramota, če pa navaden državljan uporablja slovensko besedišče in kakšno poved ne formira povsem po gramatičnih pravilih je pa to bogastvo jezika
evil.gif

telex

Fizikalc
24. dec 2007
5.832
47
48
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Qrba si pa res ena zguba, če nimaš ene kurčeve bajte al pa stanovanja za (vsaj) 100k €.
hysterical-1.gif
Torej si ti nakradel za 50.000 €, če imaš več premoženja, kot je povprečje
stupid-1.gif

PS- ko tako pogledaš pa vidiš, zakaj eni tako zagovarjajo komunistične zločince. Očitno se bojijo, da bi kdo preverjal, od kod jim toliko lastnine
evil.gif