Sramota!!

mojamura

Fizikalc
25. jul 2007
1.355
1
36
sLOVEnia
Invalidni otroci bodo po novem zakonu od države dobivali socialno podporo in ne invalidnine, kot so jo do zdaj. Razlika ni zgolj v imenu, ampak tudi v vsebini.
Vir

torentino

Majstr
8. sep 2009
390
351
63
Ne bi o tem
Obkrožimo jih še enkrat, kretene "leve", "napredne" in "socialdemokratske". Pa tako lep je bil Pohar, pa ves zavzet za "spremembe".

doctorz

Guru
7. sep 2007
7.921
650
113
pred racunalnikom
Jaz predlagam da se vsem pijancem-kronikom, narkomanom in ostali brezposelni golazni ukine pomoč in se da invalidom, ker invalid je res bolna oseba nezmožna zaslužiti kakšen euro, medtem ko ostali se pa samo norca delajo
bonk.gif

Mis

Fizikalc
1. sep 2007
2.627
0
36
Citat:
Uporabnik mojamura pravi:
Invalidni otroci bodo po novem zakonu od države dobivali socialno podporo in ne invalidnine, kot so jo do zdaj. Razlika ni zgolj v imenu, ampak tudi v vsebini.
Vir

so združili budgeta da bo več za cigote...

tomi

Guru
1. sep 2007
18.793
9.991
113
40
MB
Citat:
Uporabnik doctorz pravi:
Jaz predlagam da se vsem pijancem-kronikom, narkomanom in ostali brezposelni golazni ukine pomoč in se da invalidom, ker invalid je res bolna oseba nezmožna zaslužiti kakšen euro, medtem ko ostali se pa samo norca delajo
bonk.gif

v tem je glavni problem!

imam soseda ki ga je pred leti kap .. kao bogi pa to .. ko se je treba cele noči dret da cela ulica ne spi pa pijan vozit avto pa ni problema ... dejansko mu jaz plačujem zato da ne morem spat ponoči ... krasna država res
bonk.gif