madona no, a res ... mislim.
full sem razočaran nad soslovenci, res. včasih me je sram, da sem Slovenec, res. najbolj zanimivo je, da so končno vsi hvalili Emo - na generalki, ko smo slikali, nas je bila cela tribuna fotografov enakega mnenja - končno bo dobra Ema. dobro, s parimi glasbenimi mimosuni, ampak letos je bilo končno od 20 nastopajočih vsaj 15 luštnih komadov.
sam, Slovenceljni smo oz. tule bom rekel kar ste - OVCE!! kar rečejo mediji to drži, in so pač rekl - tole je blo za en qurc, oz. Ema je itak že več let en qurc vredna, itak je bla letos ista. pa ni bla!! veliko smeha, dober program, tako glasbeni kot povezovalni - Maja Martina Merljak je naravnost briljirala!!
sam ne - en novinar na 24ur je reku, da Ema ni za nikamor - pol pa res ni za nikamor, a ne da ne? kt da niste sposobni si ustvart svojga mnenja.
in najbolj me razpeezdi to, kako je bil komad oh in sploh dober od Quartissima, ko se je pa razvedelo pa bog ne daj, da bi Hrvate poslali v Rusijo. madonca, če bi pa ena Rihanna pela za Slovenijo, bi bli pa vsi veseli in okrogli, a ne?
večina vas ni nič boljših od Hrvatov - sem se pogovarjal s parimi, ki plešejo pri nas v klubu - nič ne bi imeli proti, če bi Slovenka pela v njihovem bandu - Karma recimo, ki je napol slovenska, je ena najbolj priljubljenih skupin dol.
skratka, ne pretiravajte, pa bodite enkrat sposobni narediti svoje lastno mnenje.
no, sej ... kmal bodo Viktorji ... pa bodo spet debate ... upam, da ne bo slučajno kak Hrvat predal Viktorja, ker to bo dejansko nacionalna sramota, a ne?