Sramota EMA 2009

rajko0028

Fizikalc
22. avg 2008
1.327
1
36
15 km SV od LJ
Pa kaj se dogaja z nami slovencelni?
Na izboru za SLOVENSKO predstavnico zmagujejo hrčki in ostala južna bitja !!!! (mogoče pa so zmagali silikonski vsadki ???
bonk.gif
- upam da je samo to).
Če želijo nastopat za SLO potem naj prosijo za državljanstvo drugač pa naj nehajo srat po SLO!
10.gif

Notranjc

Marco Polo
6. sep 2007
11.976
12
38
Če je dovoljeno, se nimaš kaj razburjat. Lani je recimo ena naša nastopala na njihovem izboru.

dsf

izbrisani
6. sep 2007
10.019
1
36
Res je in s tem jim lahko samo zapremo goflje , pa naj bodo sedaj pametni tam dol kako jih ne maramo

Kinimod

Serpico
4. dec 2007
1.839
0
36
45
SV SI
Citat:
Uporabnik rajko0028 pravi:
Pa kaj se dogaja z nami slovencelni?
Na izboru za SLOVENSKO predstavnico zmagujejo hrčki in ostala južna bitja !!!! (mogoče pa so zmagali silikonski vsadki ???
bonk.gif
- upam da je samo to).
Če želijo nastopat za SLO potem naj prosijo za državljanstvo drugač pa naj nehajo srat po SLO!
10.gif

Ban?
rolleyes-1.gif

Jasno, da boste primitivci spet imeli čez koga bentit ... Me zanima, če so Irci pljuvali čez Slatinškovo lani, ko se je na Irskem borila za prvo mesto na izboru. Ali pa npr. Italijani, ko so Pepel in kri peli Cotugnu backvokale, ali pa npr. Švicarji, ko jim je Celine Dion prinesla zmago.

rajko0028

Fizikalc
22. avg 2008
1.327
1
36
15 km SV od LJ

Ban?
rolleyes-1.gif

Jasno, da boste primitivci spet imeli čez koga bentit ... Me zanima, če so Irci pljuvali čez Slatinškovo lani, ko se je na Irskem borila za prvo mesto na izboru. Ali pa npr. Italijani, ko so Pepel in kri peli Cotugnu backvokale, ali pa npr. Švicarji, ko jim je Celine Dion prinesla zmago.

[/QUOTE]

Sveta prepročina - a ne znaš kaj boljšega - saj v drugih temah se potrudiš tle pa takoj z vsem intelektualnim orožjem po nas "primitivcih".
Ko boš ti 1x mel toliko slabih izkušenj z hrčki boš tud ti začel razmišljat s pravo glavo in ne samo tisto ki se pali na silikon.

Ja so, malsi poglej njihove forume pa tud časopise (irske in italijanske), za Švicarje pa odgovorim ko mi bodo znanci poslal odgovor iz Švice.

rajko0028

Fizikalc
22. avg 2008
1.327
1
36
15 km SV od LJ
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Ban, ban.

grin1.gif

Še mal bom počakal da se še kak pristni .....æ oglasi pol pa se bom sam banal - ker se raje
uf-1.gif
kot pa da 10na12 x opominjam-o na sramoto da .....æ grozijo zato ker jih opomniš, da so gostje in ne domačini.

Tjasa

Fizikalc
10. dec 2007
4.403
0
36
Citat:
Citat:
Uporabnik Tjasa pravi:
Js sm za zaklep te teme, ker je totalno nesmiselna...
Tako kot vse tvoje teme o zvonenju in tašči.

Zvonenje? Tašča?
confused-1.gif

Si me mogu zamenjat s kerim... moje teme še niso ble nikol zaklenjene, niti nism nikol pisala o kakšnem zvonenju, niti o taščah/tašči...
wink-1.gif

msenjur

Guru
11. sep 2007
26.982
-384
113
mah al pa če tole EMO ukinejo in tale, tako grdo stran vržen, denar pošljejo v afriko za lačne! Matr ta ema je že tok bedna ratala, da mi je nerodno, da sploh more človek o tem brat... Ta rtv je blesav, ker sploh to organizira.

In ja, ne vem kako lahko tujci tekmujejo pri nas. Al pa nasi drugje...

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.331
355
83
39
Ne se razburjat.

Poglej še lepotna tekmovanja kjer je me kandidatkami ponavadi pol južnjakinj...

DizzyReed

Shmoo
5. avg 2007
7.663
220
63
41
Ljubljana Moste
juretov.blog.siol.net
madona no, a res ... mislim.

full sem razočaran nad soslovenci, res. včasih me je sram, da sem Slovenec, res. najbolj zanimivo je, da so končno vsi hvalili Emo - na generalki, ko smo slikali, nas je bila cela tribuna fotografov enakega mnenja - končno bo dobra Ema. dobro, s parimi glasbenimi mimosuni, ampak letos je bilo končno od 20 nastopajočih vsaj 15 luštnih komadov.

sam, Slovenceljni smo oz. tule bom rekel kar ste - OVCE!! kar rečejo mediji to drži, in so pač rekl - tole je blo za en qurc, oz. Ema je itak že več let en qurc vredna, itak je bla letos ista. pa ni bla!! veliko smeha, dober program, tako glasbeni kot povezovalni - Maja Martina Merljak je naravnost briljirala!!

sam ne - en novinar na 24ur je reku, da Ema ni za nikamor - pol pa res ni za nikamor, a ne da ne? kt da niste sposobni si ustvart svojga mnenja.

in najbolj me razpeezdi to, kako je bil komad oh in sploh dober od Quartissima, ko se je pa razvedelo pa bog ne daj, da bi Hrvate poslali v Rusijo. madonca, če bi pa ena Rihanna pela za Slovenijo, bi bli pa vsi veseli in okrogli, a ne?

večina vas ni nič boljših od Hrvatov - sem se pogovarjal s parimi, ki plešejo pri nas v klubu - nič ne bi imeli proti, če bi Slovenka pela v njihovem bandu - Karma recimo, ki je napol slovenska, je ena najbolj priljubljenih skupin dol.

skratka, ne pretiravajte, pa bodite enkrat sposobni narediti svoje lastno mnenje.

no, sej ... kmal bodo Viktorji ... pa bodo spet debate ... upam, da ne bo slučajno kak Hrvat predal Viktorja, ker to bo dejansko nacionalna sramota, a ne?

bonk.gif

sass

Guru
1. sep 2007
5.213
851
113
Citat:
...
Sveta prepročina - a ne znaš kaj boljšega - saj v drugih temah se potrudiš tle pa takoj z vsem intelektualnim orožjem po nas "primitivcih".
Ko boš ti 1x mel toliko slabih izkušenj z hrčki boš tud ti začel razmišljat s pravo glavo in ne samo tisto ki se pali na silikon.

...
zanimivo, zakaj imajo le primitivci cel kup slabih izkušenj s hrvati ..

pikica

Fizikalc
28. jan 2008
5.759
1
36
36
ja pač je pevka hrvatica...mene ne mot. tud naši so bli na tujih izborih(maja slatinšek lani in mela je velik boljši komad kukr un puran al kaj je znagal)
je pa alenka gotar fajn rekla...nej politiki rešujejo spore, pevci pa naj ustvarjajo dobro glasbo(al neki v tem smislu)