Sproščanje

Predana

Pripravnik
27. avg 2007
38
0
6
Kako sprostite svojo jezo, užaljenost, razočaranje?

Sama uporabljam razne "prijeme" kot so poslušanje kakšne "razbijaške" glasbe, po možnosti na ušesa
stupid-1.gif
).

V zadnjem času pa sem ugotovila, da mi "sede" fizična obremenitev
cool-1.gif
po možnosti tek v strm hrib ali karkoli v povezavi s tem in na koncu tako, da sem čisto uničena in zadihana.

Iščem pa še nove možnosti za takovrstno sprostitev.

Kibibi

ubloonie
20. jul 2007
3.291
0
36
Poslušanje glasbe je definitivno zame najboljši način sprostitve. Zraven si prižgem še cigatero in to je to.

Sproščujoč je lahko tudi kakšen sprehod. Ali pa se preprosto vržeš na kavč in si pogledaš kakšen film - komedijo ali pa humoristično serijo.

Predana

Pripravnik
27. avg 2007
38
0
6
S teboj se definitivno strinjam
hysterical-1.gif

@Kibibi: ne kadim, ne gledam filmov, tako da ostajam zvesta glasbi
wink-1.gif

Kibibi

ubloonie
20. jul 2007
3.291
0
36
Lahko poskusiš še s kakšno jogo ali meditacijo. Ampak meni ob tem dolgčas postane.
d055.gif

B81

22. jul 2007
36.999
10.531
113
Naštimam Love Comitee - you can't stop us, dam na repeat, potegnem črtico in zaprem oči. Čez 3 dni sem ko novi
grin1.gif

boskosi

Fizikalc
4. sep 2007
1.423
1
38
Citat:
Uporabnik Predana pravi:
V zadnjem času pa sem ugotovila, da mi "sede" fizična obremenitev
cool-1.gif
po možnosti tek v strm hrib ali karkoli v povezavi s tem in na koncu tako, da sem čisto uničena in zadihana.

Iščem pa še nove možnosti za takovrstno sprostitev.

uničim in zadiham te lahko jaz tudi na kak drugačen način
grims-1.gif

gretzky

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
6. avg 2007
5.856
0
36
49
evo me
Jaz si pomagam s fizično aktivnostjo. Najraje fitnes s prostimi utežmi. Dobro se ogrejem, primerno raztegnem mišice in sklepe, potem pa delam serije z zelo veliko obremenitvijo. Definitivno najboljša rešitev za sprostitev jeze in slabe volje pri meni.

excalibur

Pripravnik
24. sep 2007
321
0
16
je ni
Meni pomaga (vsaj za nekaj cajta), da grem v gozd in se derem kot, da mi živemu odirajo kožo. Poleg tega pa mi v takem trenutku tudi neizmerno paše preklinjat (seveda med kričanjem). Ko ta doza kričanja in preklinjanja popusti, pa grem po nov odmerek.
grin1.gif

RBULL

Pripravnik
10. sep 2007
316
0
16
Sprostitev?
1.Popoldanska, adrenalinska vožnja z motorjem
2.Cigaret
3.Sex
4.in še en cigaret

Fiatista

Pripravnik
1. sep 2007
670
0
16
Najbolj se "spucam" na fitnesu (se mi takoj pozna, če kak dan izpustim - prav nemogoč ratam), sicer pa mi pomaga tudi npr. kuhanje itd. - dejansko vse, kar mi odvrne misli od neprijetnega. Kadar sem slabe volje, mi veliko pomeni tudi pogovor s prijatelji, najraje ob kakšnem pivu (da me malo v boljšo voljo spravi). Najhuje mij je, kadar sem sam, takrat mi gredo same bedarije po glavi in takrat rabim nekoga, da me zbeza iz mehurčka oz. me malo v rit sune in postavi na realna tla. Včasih, če ne morem spat in če je res kriza, butnem u čelo kakšnega đolija (se mi zdi vseeno bolje kot pa tablete) - vem, da je to le momentalni izklop in da to ničesar ne razreši, ampak ponavadi potem spim kot top in sem zjutraj kot pušeljc, nekako začnem drugače gledat na stvar.