Citat:
Uporabnik softi pravi:
prjatu..vse kar piše je navadna nebuloza. sams em dal ta postopek čez in me je stal bolečih 750€
1. na ue zamenjaš naslov na dokumentih.
2. zzzs
3. triglav, adriatic slovenica, maribor..skratka zavarovalnice
4.banka, skladi..
5. ajpes, firma
6. davčna, tvoja..torej izpostava dolenska
7. MF durs ljubljana
8. delodajalec
10. zpiz
11. diners, amex, magna..kaj vem kaj..merkur, tus
12. šola, vrtec
13. PREUSMERITEV NA POŠTI
zakaj je mene stal 750. ne zarad vseh teh sprememb. ampak zato, ker sem se pritožil na MF DURS moja občina, je šlo naprej na državni nivo, od tam pošta na naslov kjer me ni bilo...in sem zamudil vse roke ugovorov. odgovor..gospod, naš sistem v mf ni povezan z izpostavam.
kljub lepem krogu obiskov in sprmeemb se še po treh letih anjde izgubljena pošpta
Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
Citat:
Uporabnik softi pravi:
prjatu..vse kar piše je navadna nebuloza. sams em dal ta postopek čez in me je stal bolečih 750€
1. na ue zamenjaš naslov na dokumentih.
2. zzzs
3. triglav, adriatic slovenica, maribor..skratka zavarovalnice
4.banka, skladi..
5. ajpes, firma
6. davčna, tvoja..torej izpostava dolenska
7. MF durs ljubljana
8. delodajalec
10. zpiz
11. diners, amex, magna..kaj vem kaj..merkur, tus
12. šola, vrtec
13. PREUSMERITEV NA POŠTI
zakaj je mene stal 750. ne zarad vseh teh sprememb. ampak zato, ker sem se pritožil na MF DURS moja občina, je šlo naprej na državni nivo, od tam pošta na naslov kjer me ni bilo...in sem zamudil vse roke ugovorov. odgovor..gospod, naš sistem v mf ni povezan z izpostavam.
kljub lepem krogu obiskov in sprmeemb se še po treh letih anjde izgubljena pošpta
Jaz sem se samo preselil. Vse ostale državne inštitucije sos e morale kar lepo same znajti (vključno z zzza, ajpesom ...). DURS je sicer nekaj mutil (sem imel status novinarja takrat) in mi neke položnice pošiljal, pa smo hitro rešili. En dopis, da zhtevam vrtitev postopka v prvotno stanje, ker so oni zajebali, pa je bilo. m>Drugače bi šel pač do odvetnika, itak ga oni na koncu plačajo.