Športni sedeži

kazamurnik

Fizikalc
3. avg 2008
1.604
5
38
Lep pozdrav

Kako je ,če se menja original sedeže s športnimi...a je potrebna homologacija ali je bolje nabavit original športne od iste znamke avtomobila?

Kako pa je z nosici...zdaj gre sedež poleg ostalega premikanja tudi gor....kako pa je s športnim....a gre na original nosilce in imaš vse funkcije kot prej ali se ga samo fiksira v pod in to je to?

Sem gledal nekaj takega Športni sedež .

Prosim za kako mnenje.....prednosti in slabosti.

Hvala.

sonick

Polo 6n2 frajer
22. sep 2007
3.091
0
36
on the run
Homolomo mislim, da ni potrebna ...... nisem pa zaj 100%, ampak mislim, da ni treba.

Ti pregibni, kot si ga nalepil.....nevem kak se v praksi obnesejo. Če so fonkcionalni pa dost fiksni.......mi smo ponavadi metali v avte fiksne, ki je še potem šel samo naprej in nazaj.....je pa blo treba druge nosilce dat, ker je drugače prišel zic previsoko....

Pa dober zic stane kr neke dnara......tisto kaj prodajajo za 150€ je samo približek zica.....

PS: ajaa...pa debeli nesmeš bit
evil.gif

Nazadnje urejeno:

BaSe

Zelenc'
22. sep 2007
28
0
1
zic je potrebno homologirati, toti "univerzalni" pa imajo baje take neke prilagodljive nosilce za znamko vozila, vsaj blo je tak, če je zaj pa kaj novega pa ne vem
smile-1.gif

LP

Pbutec

100. registrirani uporabnik
20. jul 2007
15.160
3.630
113
Marlbor
Tole meni že na sliki ne zgleda preveč udobno. Sedalni del zgleda preraven. Kar se homologacije tiče, itak obvezna!

kazamurnik

Fizikalc
3. avg 2008
1.604
5
38
Ja najprej bi se usedel na sedež da vidim če je ok...če pa se dobi nosilce da so prilagodljivi potem mogoče tudi sedalni del ni več tako raven.

Kaj pa če samo menjam iz original sedežev s športno verzijo iste znamke avtomobila.....a za to tudi rabi homologacija....mislim...kako sploh lahko veš ,če ni blo dokupljeno kot dodatna oprema...se da kako zvedet to?

kazamurnik

Fizikalc
3. avg 2008
1.604
5
38
Potem bom pa rajši original (športne) dobiil ...kake rabljene pa si jih preoblečem pa bo.

Hvala vsem