Športni izpuh...

sonick

Polo 6n2 frajer
22. sep 2007
3.091
0
36
on the run
Zadeva je sledeča: Najdem tole spletno stran z solidnimi lonci in ful ugodno ceno...pokličem enega modela iz tote firme pa mu malo zatežim kako in kaj.....(če zmontirajo tudi ...itd) nakar se zatakne spet pri homologaciji....model mi je rekel da avspuhi niso homologirani.....zato taka cena baje....kaj zaj more bit avspuh sam po sebi homologiran, da ga lahko na avto vržeš pa še potem tam enkrat homologiraš....ali lahko tega gor vržem pa peljem avto na homologacijo in je to to ....????

cizy

Fizikalc
21. jul 2007
6.976
64
48
Tega izpuha nemoreš homologirati, zatorej tudi ta "ful ugodna" cena. Homologirani lonci se začnejo pri 300 eur. in navzgor.

CupraR

Majstr
21. sep 2007
5.639
146
63
in so min glasnejši kot orginal lonc in so lih tolk glomazni
grin1.gif

Naglfar

Fizikalc
7. sep 2007
1.563
1
36
Panonija
To je ebay roba, se vidi po slikah (logo + da je nek privat workshop). Če je dobro ali ne, presodi sam, jaz bi se takim ponudbam izogibal.

Devito je dober ponudnik, remus je stalnica (če hočeš, kupi), kolega pa je imel na dirkalnem avtu akrapoviča po meri, s tem da ne vem, kako je, če pristopiš k njemu kot nek civilist in težiš za custom izpuh za avto. Drugače pa kolega pravi, da se akrapovič in devito najbolje obneseta. Plačati ga moraš, z nekaj vzdrževanja pa je tak auspuh lahko večen ... vsako leto spomladi pošajnaš prokrom pa si na konju.
wink-1.gif

Pa ne pozabit dat prokrom med LMM in kolektorjem, če imaš zdaj gumo. Da dobi sound še malo amplitude.
wink-1.gif

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.770
15.829
113
Citat:
Uporabnik sonick pravi:
Ja pa je sploh kaka varianta, da ta lonec spravim na avto in mi pol škifarija nič ne more.....???

je ja. lahko si s fotošopom malce preurediš certifikat. gospode na LPPju itaq zanimajo samo TUV oznake in €€€
wink-1.gif

sonick

Polo 6n2 frajer
22. sep 2007
3.091
0
36
on the run
Citat:
Uporabnik qqqqqqq pravi:
Spletna stran je bl boga, moras it osebno tja.

http://www.technoracing.si/1/

Lahk pa pogledas na uradni strani, pa potem poklices v kranj, če majo na zalogi.

http://www.magnaflow.com/

Mislim pa, da majo vsi lonci homolo...

100x ti hvala...klical na technoracing...pa se oglasila ena gospodična, ki mi je zaprla gobec ker se spozna v nulo na avte in sem lahko samo poslušal.....drugače pa ful prijazna in ustrežljiva...HVALA
wink-1.gif

maddog

Fizikalc
16. avg 2007
1.817
0
36
okolica MB
dtm look madafaka ... na keri avto gre to gor ? to bo fajn strlelo ven ... pricakujem sliko cez cas v sosednji temi ^_^

sonick

Polo 6n2 frajer
22. sep 2007
3.091
0
36
on the run
polo 1.4 16v......pomoje ta nebo tak hudo štrlel odzadi ven ker je orginalen za ta model avtomobila.......bol hecno zgledajo tisti cheep avspuhi, ki so kao univerzalni....in pol tiste ogromne lonce probajo spasat na vsak avto za vsako ceno....

Tale avspuh je popolnoma enak kot model znamke remus......le logo na zadnjem nastavku je drugačen....

Nazadnje urejeno:

mac77

Fizikalc
22. avg 2007
4.541
37
48
Citat:
Uporabnik sonick pravi:
polo 1.4 16v......pomoje ta nebo tak hudo štrlel odzadi ven ker je orginalen za ta model avtomobila.......bol hecno zgledajo tisti cheep avspuhi, ki so kao univerzalni....in pol tiste ogromne lonce probajo spasat na vsak avto za vsako ceno....

Tale avspuh je popolnoma enak kot model znamke remus......le logo na zadnjem nastavku je drugačen....

saj sta tudi narejena par kilometrov narazen, tako da skoraj lahko skozi okno en drugemu modele kradejo
evil.gif