Sport2000 in druge podobne trgovine

hondas

Pripravnik
4. dec 2007
131
0
16
Živjo

Zadnje čase veliko zahajam v športne trgovine ali pa v trgovine z pocen robo.

Dejte tle napisat, če poznate še kakšno trgovino s športnimi oblačili.

Sem danes bil v LJ-Rudnik v trgovini sport2000 in majo zelo ugodne cuje dobiš skratka vse za ugodno ceno (recimo plavalne hlače 8 evrov, majice 10 evrov-poslikane, trenirke po 10 evrov, obutev ugodna tam 30-40-50 evrov.
Grem v Hervisa tam pa bunda 100 evrov u glavnem VISOKE cene, da te kap. Isto gigasport drago ko žafran.

Obstaja še kakšna podobna trgovina.

ChaoRen

Fizikalc
21. jul 2007
5.409
0
36
124
Citat:
Uporabnik lost1 pravi:
Cena je primerna kvaliteti običajno.

Če še nisi bil v Sport2000 trgovini, se takih komentarjev vzdrži. Govora je namreč o priznanih znamkah. In roba je občutno cenejša kot v GigaSportu in podobnih trgovinah.

limetka

Pripravnik
26. jul 2007
597
0
16
Citat:
Uporabnik ChaoRen pravi:
Citat:
Uporabnik lost1 pravi:

Če še nisi bil v Sport2000 trgovini, se takih komentarjev vzdrži. Govora je namreč o priznanih znamkah. In roba je občutno cenejša kot v GigaSportu in podobnih trgovinah.

Tipa Lionsdale?
priden.gif

lost1

mnz
19. jul 2007
8.456
146
63
Bil sem ze v vseh in dosti stvari kupil.

Nisem rekel da ni priznana znamka,ampak ce ti gledas bundo za 100€ , drugje pa bundo za 500€ , me nebos preprical da je razlika v ceni zato ker je prva trgovina Sport2000, druga pa Hervis recimo. Imas toliko razlik pri bundah da je joj, sploh pa se to opazi k gres parkrat v malce bolj ekstremne pogoje.

ChaoRen

Fizikalc
21. jul 2007
5.409
0
36
124
Citat:
Uporabnik lost1 pravi:
Bil sem ze v vseh in dosti stvari kupil.

Nisem rekel da ni priznana znamka,ampak ce ti gledas bundo za 100€ , drugje pa bundo za 500€ , me nebos preprical da je razlika v ceni zato ker je prva trgovina Sport2000, druga pa Hervis recimo. Imas toliko razlik pri bundah da je joj, sploh pa se to opazi k gres parkrat v malce bolj ekstremne pogoje.

Seveda!
smile-1.gif
Tu ni govora o razlikah med znamkami (ki so ogromne). Tu je govora o razlikah v ceni med primerljivimi izdelki. In Sport2000 je precej ugodnejši od Hervisa in GigaSporta.

BuDi

Guru
6. sep 2007
7.450
3.766
113
In seveda vsi hodijo v ekstremne pogoje in se jim zaradi kvalitete splača kupovat bundo za 500€.

ChaoRen

Fizikalc
21. jul 2007
5.409
0
36
124
Citat:
Uporabnik limetka pravi:
Citat:
Uporabnik ChaoRen pravi:
Citat:
Uporabnik lost1 pravi:

Tipa Lionsdale?
priden.gif

Ne. Tipa Nike, Diadora, Reebok itd.

lost1

mnz
19. jul 2007
8.456
146
63
bom drugače povedal.

Ce se primerja BMW in AUDI je OK.
Če se pa primerja KIA in AUDI , je pa nesmiselno razglabljat o tem,ker sta cisto dva razlicna segmenta. Enako pri bundah.

Ali pa recimo prenosnik TAICHI in DELL tudi ni smiselno delat cenovne primerjave,ker je dan in noč.

Enako pri LCD , TEVION ali SONY ...ni smisla.

Zdej veš kaj sem hotel povedati?

mmc

Pripravnik
10. mar 2009
281
0
16
Citat:
Uporabnik ChaoRen pravi:
Citat:
Uporabnik limetka pravi:
Citat:
Uporabnik ChaoRen pravi:
Citat:
Uporabnik lost1 pravi:

Tipa Lionsdale?
priden.gif

Ne. Tipa Nike, Diadora, Reebok itd.
Lost bi moral napisati "cena primerna kvaliteti znamki in modelu"
Bunde za 500 eur ocitno v sport2000 ne dobis... imajo pa cenejse.

pumaX

Fizikalc
5. sep 2007
2.183
0
36
Maribor
Obišči stran
Lost je imel tokrat kar prav: cena je primerna tehničnim značilnostim in kvaliteti.

Začetne cene priznanih znamk ala NIKE; Adidas, Puma,... MORAJO biti po celi Evropi enake cene!
Določijo jih že leto dni prej, preden gre copat sploh v izdelavo...

Schumi

Fizikalc
2. avg 2007
4.129
12
38
Sej postrezbe tudi ne najdes. Sem kupil en kufer, ki pa je pri prvem letu napol razpadel. Bil se ene 3x tam, se zdaj mi ni jasno kaj sem iskal v taki ciganski trgovini, kjer je prodajalcem zur se drkat po cb-jkah, postreze te nihce, vroce, se tisto kar sem iskal pa seveda niso imeli. Badminton zogic v 3 tednih niso uspeli nabavit. Sramota.

hondas

Pripravnik
4. dec 2007
131
0
16
Sem bil danes še v KIK-u tam, ko ej bil Hardi včasih. In sem si kupil eno vetrovko za 8.5 evra, zelo ugodno za doma ali v hribe je OK.

Pa še enkrat sem šel v Sport2000 še po tadrugo stvar.

Majo res izbire veliko.

A je mogoče še kakšna trgovina na rudniku, ki prodajajo samo cuje. Pa ne tiste male trgovince

mmc

Pripravnik
10. mar 2009
281
0
16
Citat:
Uporabnik pumaX pravi:
Lost je imel tokrat kar prav: cena je primerna tehničnim značilnostim in kvaliteti.

Začetne cene priznanih znamk ala NIKE; Adidas, Puma,... MORAJO biti po celi Evropi enake cene!
Določijo jih že leto dni prej, preden gre copat sploh v izdelavo...

Začetne cene? Prodajne cene so različne ane?

Citat:
Uporabnik Schumi pravi:
Sej postrezbe tudi ne najdes. Sem kupil en kufer, ki pa je pri prvem letu napol razpadel. Bil se ene 3x tam, se zdaj mi ni jasno kaj sem iskal v taki ciganski trgovini, kjer je prodajalcem zur se drkat po cb-jkah, postreze te nihce, vroce, se tisto kar sem iskal pa seveda niso imeli. Badminton zogic v 3 tednih niso uspeli nabavit. Sramota.

Verjetno ne boš več tam kupoval.
Robo ki jo jaz kupujem nimajo v sport2000, ampak kadar grem čez tovrstne štacune takrat tudi to štacuno preletim.

hondas

Pripravnik
4. dec 2007
131
0
16
Glede na ceno se meni dopadejo te trgovine, vsaka stvar stane od 5 evrov do 20 evrov. Za kaj več evrov pa dobiš že bolj malo. Medtem, ko v Hervisu nimaš kaj iskat za 50 evrov. Tam je drago. O kvaliteti pa nebi razgrabljal v tej temi.

KIK je tud ok trgovina z ZELO ugodno robo. Hlače 4 evre (kratke), vetrovka (samo 8 evrov) itd.
Mana je isti šmorn, kot Kik.

hondas

Pripravnik
4. dec 2007
131
0
16
Citat:
Uporabnik Notranjc pravi:
Citat:
Uporabnik hondas pravi:

Hlače 4 evre (kratke), vetrovka (samo 8 evrov) itd.
Mana je isti šmorn, kot Kik.
Ja, sam za tak dnar zihr niso potiskane. Al ja ?!
shocked-1.gif

Mah boli te ku*ac u glavnem, da je nekaj ukr tok OK in pocen.