Sporočilo Slovencem

ozze

Majstr
24. jul 2009
2.141
316
83
Citat:

Dotakniva se Slovenije. Kakšna se vam je zdela, ko ste jo prvič videli?
Kot da sem prišel v drug svet. Tukaj je vse zeleno, gozdovi, s snegom posejane gore, velike reke in potoki ter morje. Voda je povsod na dosegu in jo je veliko. Zemlja je rodovitna in nudi možnost, da si lahko človek s pridnim delom pridela hrano. Tako si mi Tuaregi predstavljamo raj na zemlji, saj vsega tega nimamo.

Slovencem bi rad sporočil, da bodite ponosni in hvaležni za čudovito naravo, ki vas obdaja, da jo čuvajte in njene dobrine, saj mnogi ljudje drugje po svetu tega nimajo, pa bi si želeli. Imejte se radi in bodi strpni drug do drugega.

http://www.siol.net/novice/slovenija/2015/04/tuareg_abdel_touhami.aspx

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.425
5.661
113
A je slučajno tud omenil kako se naj znebimo sivih eminenc ki nas kregajo in kradejo
sprasujem se.gif

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.425
5.661
113
Hm....ti se stalno nekaj k****....ampak pismo nisi več tolk mlad
tongue-1.gif

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.114
16.327
113
Citat:
Uporabnik ozze pravi:
Citat:

Dotakniva se Slovenije. Kakšna se vam je zdela, ko ste jo prvič videli?
Kot da sem prišel v drug svet. Tukaj je vse zeleno, gozdovi, s snegom posejane gore, velike reke in potoki ter morje. Voda je povsod na dosegu in jo je veliko. Zemlja je rodovitna in nudi možnost, da si lahko človek s pridnim delom pridela hrano. Tako si mi Tuaregi predstavljamo raj na zemlji, saj vsega tega nimamo.

Slovencem bi rad sporočil, da bodite ponosni in hvaležni za čudovito naravo, ki vas obdaja, da jo čuvajte in njene dobrine, saj mnogi ljudje drugje po svetu tega nimajo, pa bi si želeli. Imejte se radi in bodi strpni drug do drugega.

http://www.siol.net/novice/slovenija/2015/04/tuareg_abdel_touhami.aspx

467716-post_slo.gif

Ma to jaz govorim že od nekdaj, geografsko gledano je SLO fenomenalna. Žal je pa vse ostalo toliko bolj v kuhcu..... :/

MrDaco

Guru
11. sep 2007
12.025
6.210
113
Se strinjam da je geografsko Slovenija na precej lepi legi. Ampak, treba je vedet, da imajo tudi druge države okoli nas:1. vse zeleno, 2. gorovja posajena s snegom, 3. voda na dosegu roke, 4. zemlja rodovitna, da si lahko človek sam pridela hrano. Nismo mi glih neki unikum na tem planetu.

yahel

Fizikalc
23. jan 2013
3.539
61
48
Citat:
Uporabnik Matey pravi:
Citat:
Uporabnik softi pravi:
enostavno.
potolčeš mladino, ki se kurči, a nima pojma.

Kaj? Brievika bi posnemal?
evil.gif

pomoje je imel tega morilca v mislih
Josip_Broz_Tito_uniform_portrait.jpg

Sej po svoje ima prav, ta naš zblojen narod nujno rabi eno vrsto diktature. Ampak definitivno ne komunistično. Nekaj novega se bo treba spomnit...izvirnega. Softicizem?