Splitter

Borca

Pripravnik
21. jul 2007
374
13
18
Kopivnik
Alo

Iščem splitter FVS3P polytron DC pass 5-2400MHZ - female. v Mb ga ni možno dobiti, preko neta pa podobnega
z DC pass in 5-2400MHZ je mžno najt, vendar so minimalne količine za naročanje dosti večje od 1.....
Ma kdo idejo kje najt ... aja pa delil bi signal od Ario - zamenjal obstoječi splitter dvo polni na 3 polni (en pride in trije grejo)...

Hvala

Borca

Pripravnik
21. jul 2007
374
13
18
Kopivnik
Ma ja sem v MB spraševal pri Čipu in HTE pa pri HTE sploh nimajo, pri čipu pa le od 5 do 1000MHz...

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
To mene tudi zanima zakaj do 2400. TV programi so nekje max do 700 mhz, internet pa je tudi nižje.

Do 1000 pa imam še jaz kakega doma, ti ga lahko prodam.

AndrejD

Guru
20. jul 2007
7.210
1.381
113
Citat:
Uporabnik Borca pravi:
Alo

Iščem splitter FVS3P polytron DC pass 5-2400MHZ - female. v Mb ga ni možno dobiti, preko neta pa podobnega
z DC pass in 5-2400MHZ je mžno najt, vendar so minimalne količine za naročanje dosti večje od 1.....
Ma kdo idejo kje najt ... aja pa delil bi signal od Ario - zamenjal obstoječi splitter dvo polni na 3 polni (en pride in trije grejo)...

Hvala

Kaj vse imaš pri Ario naročeno ?
Lahko opišeš kako točno imaš zdaj povezano ?

Borca

Pripravnik
21. jul 2007
374
13
18
Kopivnik
Ma do 2400MHZ zato ker je tisti njihov takšen. Vezava pa je:
od antene gre na neko škatlico, ki kolikor jaz vem priredi frekvenco signala - ta ima napajanje, da ga lahko prebavi DVB-t sprejemnik.
POtem pa gre kabel na ta splitter iz katerega gre en kabel v DVB-t sprejemnik, drugi pa na modem in to je to. Jaz bi sedaj rabil le še en kabel na TV - nabavil novi TV z vgrajenim DVB-t sprejemnikom in bi STB uporabil na drugem TV....
Bom jutri poklical še v elektronabavo... Hvala

Borca

Pripravnik
21. jul 2007
374
13
18
Kopivnik
Ja po mojem je tudi nekaj višja frekvenca, zato pa še ena predškatla z napajanjem - kolikor se mi zdi.
No ja saj verjetno bodo konec septembra tak zakodirali programe, da ne bo več možno gledat brez CI kartice v TV - bom videl kaj in kako.
Tak mi na računu piše, da bo konec testnega obdobja...

bluub

Fizikalc
9. jan 2008
685
39
28
Nasproti Barona v Malečniku maš specializirano trgovino z satelitsko in kabelsko tehniko morda pa oni majo.

AndrejD

Guru
20. jul 2007
7.210
1.381
113
Citat:
Uporabnik Borca pravi:
Ma do 2400MHZ zato ker je tisti njihov takšen. Vezava pa je:
od antene gre na neko škatlico, ki kolikor jaz vem priredi frekvenco signala - ta ima napajanje, da ga lahko prebavi DVB-t sprejemnik.
POtem pa gre kabel na ta splitter iz katerega gre en kabel v DVB-t sprejemnik, drugi pa na modem in to je to. Jaz bi sedaj rabil le še en kabel na TV - nabavil novi TV z vgrajenim DVB-t sprejemnikom in bi STB uporabil na drugem TV....
Bom jutri poklical še v elektronabavo... Hvala

Mogoče bi lahko razdelilec dal preden gre na dvb-t sprejemnik - torej iz enega na 2.