Spletno gostovanje - najboljši price/performance

partibrejker

Pripravnik
18. sep 2013
97
0
6
Pozdravljeni,
trenutno imam spletne strani (več domen in poddomen) na GoDaddy.
Imam probleme pri njih s pošiljanjem mailov zaradi spam-blockerjev (lashback, SORBS) na katere so bili dani njihovi strezniki, prav tako je kar malo problematicno zahtevati karkoli od njihove podpore (npr potreboval sem TRIGGER pravico na bazi, pa je cel problem)

Zanima me vaša izkušnja, kateri ponudnik je dober v sloveniji ali evropi?

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Jaz sem šel iz Godaddy na Hosterdam, zelo zadovoljen z njim, tudi s podporo, mi pošljejo mail takoj nazaj oz. uredijo katerikoli dan.

SouthPark

5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Po pravici nimam pojma
grin1.gif
Glede na to, da imam neomejen hostin in promet, je po moje pri mailih tudi tako. Vsaj do sedaj ni bilo težav, pa dobivamo na enega po 200-500MB dnevno.

partibrejker

Pripravnik
18. sep 2013
97
0
6
Hvala : )

jaz imam 2 aktivni domeni in eno spletno trgovino, ter ostalih nekaj bolj kot ne statičnih. A si imel kdaj kake težave s performansami?

Ali imaš kakršen koli množični mail strankam? Jaz imam newsletter enkrat na teden

SouthPark

5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Nič množičnega ne. Dosegljivost je bila vedno OK, lahko bi hitreje nalagalo, recimo da je 'srednje hitro', za kaj več bi se verjetno moral za namenski strežnik odločit.

partibrejker

Pripravnik
18. sep 2013
97
0
6
Hosterdam se ne javlja.
Poslal sem jim zahtevek preko njihovega vmesnika ter nekajkrat klical na objavljeno stevilko.

Nic ...