Spletne trgovine

Mirko

Fizikalc
24. jul 2007
1.055
71
48
Ali ima kdo kakšno izkušnjo s spletnimi trgovinami za najem ali nakup? Naj bo nekaj resnega ne delo dveh študentov. Ali je kakšna možnost, da bi videl na spletnih trgovinah, kdo jih je delal, kot nekakšnen vodni tisk? Recimo trgovina Extreme Vital mi deluje OK, vendar ne najdem kdo jim je naredil spletno trgovino. Da bi pa spraševal vsakega posebej se mi pa tudi ne da.

mistique

Guru
16. jun 2009
13.809
1.613
113
Emona / Carnium
Odločitev za platformo spletne trgovine naj ne bo zgolj izgled. Izgled je lahko identičen za različne plaftorme, ki trgovino poganjajo.

Mirko

Fizikalc
24. jul 2007
1.055
71
48
Se strinjam, bolj se mi gre če ima kdo kakšne dobre izkušnje, da ne bi kupovali mačka v žaklju.

mistique

Guru
16. jun 2009
13.809
1.613
113
Emona / Carnium
Dobre in slabe. V osnovi so vse bolj znane platforme dobre. Razliko med njimi delajo tvoje potrebe in pa raven znanja tistega, ki trgovino postavi.
Moraš povedati kakšne so tvoje potrebe. Kaj pričakuješ od spletne trgovine? Boš sam postavljal, urejal, dodajal,...Katera plačilna sredstva bodo na voljo, želiš povezavo s knjigovodskim programom, koliko produktov,...
Več boš vedel, boljšo ponudbo boš dobil, manj bo neznank in slabe volje.

Bi pa rekel, da je vedno bolj pomembno, da je spletna stran / trgovina zelo dobro prilagojena za uporabo na mobilnih napravah.