Spletna trgovina

sistemik

Majstr
15. jul 2011
3.342
313
83
Pozdrav
Zanima me, če je kdo iz okolice MB, ki bi znal dokončat spletno trgovino, trenutno je narejena nekje na 80+ %.
Trenutni programer, ki mi jo izdeluje, je skrajno neresen in me ima, da bi prekinil sodelovanje z njim in mu izplačal sorazmerni delež.

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.718
113
Tele 80+% deli z 2 ali pa 3.

Ker, ko se nekdo drug loti nadaljevati kaj napol narejeno.... Pa lahko te tale tudi heca, čist čist malo še manjka....

sistemik

Majstr
15. jul 2011
3.342
313
83
Sproti spremljam izdelavo, precej izdelkov sem tudi v spletno trgovino že naložil, le še nekatere zadeve je treba dodelat in nekoliko popravit kodo...
Že pred 14 dnevi sva bila dogovorjena, da bo delo zaključeno, zato sem tudi začel fotografirat in nalagat artikle v spletno trgovino, pa se do sedaj ni uredila niti ena stvar, ki bi se še morala. Včeraj sva dorekla, da bo dokončano do konca tega tedna, če ne bo, prekinem in najdem nekoga drugega za dokončanje (le nekaj ur dela, ali pa še to ne). Ali pa zalaufam Youtube pa nato sam dokončam...

tomi

Guru
1. sep 2007
18.594
9.813
113
40
MB
le nekaj ur dela še
aplauz.gif

na kateri platformi pa maš ?

baldrick

Fizikalc
27. mar 2012
951
24
28
Greš raje na Presto ali Magento jaoo kaj je s tem opencart folkom, pogreb od CMS sistema totalen.

sistemik

Majstr
15. jul 2011
3.342
313
83
Zakaj pa Magento? Je za eno ne preveliko spletno trgovino preobsežen in prevelik, ter tudi prezahteven. Sem stestiral Magento, pa me ni fasciniral, prej nasprotno. Plus da je "naporen" za strežnike. Z OpenCartom pa nima strežnik nikakršnih težav, vsaj pri mojem "gostitelju" ne (Žabec)...

PrestaShop mi je že bolj všeč, ampak se mi je od teh manjših platform OpenCart še najbolj dopadel, čeprav Presta ni ravno najmanjši...

Sicer pa sva se s programerjem pogovorila in dogovorila, tako da bo spletna trgovina zalaufana v roku kakega dneva ali dveh.

baldrick

Fizikalc
27. mar 2012
951
24
28
Magento laufa kot velika tako kot majhna trgovina magento tece z 1000 artikli kot tudi z 10000 artikli enako. Magento ne fascinira z lepoto tako kot ta dva pol izdelka. Fascinira kasneje z delovanjem. Res pa je da za manjse stacune imam tudi sam raje Prestashop ki smo ga vec kot 80% prepisali in spisali na novo ker je enostavno prebuggast taka je 1.5 in 1.6 pa da ne govorim o obratnem procentualnem preračunavanju itd. Vendar sta oba sistema useless brez dobrega programerja. Kar si pa ze itak izkusil pri opencartu se ponavadi zgodi v večih primerrih ko negre resit s klikanjem programer zgine. Ni programer tisti ki resuje izgled frontenda oz ti barva templajt. Programer je tisti ki zna spisat modul extendat frontend funkcije extendat backend funcije dodat v tabele informacije in vse to skupaj zvezat in zdebagirat da deluje. Še enkrat ce te je backend dizajn prepričal in si se na podlagi tega odlocal za CMS imas sedaj lep backend in to je vse. vse ostalo kar imas je nazalost nic od nic, ker trgovine se ne postavlja v dveh dneh.