Spletna prodaja EBAY

Jordan

Fizikalc
5. jun 2009
2.842
-9
38
Ljubljana
Torej tema, bi bila namenjena spletni prodaji na EBAY-u.

Ima kdo kakršenkoli izkušnje s tem? Imam za prodati neko tehnično stvar, sicer v okvari... Ne vem sicer katero pošiljatelsko slovensko "firmo" naj vzamem, da bo bila poštnina najcenejša..., kake ideje predlogi, nasveti, kaj dodat, ker vem da se za dodatne slike plačuje....

lp,hvala

Jordan

Fizikalc
5. jun 2009
2.842
-9
38
Ljubljana
Ti si očitno nepismen; tisto je namenjeno NAKUPOM preko ebay-a, jaz pa bi rad INFORMACIJE o prodaji.... in brez veze mešat eno čez drugo... Pa če ti kaj ne paše ne rabiš gledati....

lp

Nazadnje urejeno:

Bastard

Fizikalc
21. feb 2008
1.636
0
36
Kakšne so začetne provizije ebaya pri prodaji ter ali pošta SLO lahko zagotavlja konkurenčne cene s svojimi cenami pošiljanja v svet?

Diablo

Fizikalc
19. jul 2007
5.360
3
38
kaka €, kakšen € ti vzame pay pal, to je vse odvisno od vrednosti prodaje in kakšno avkcijo kreiraš,imajo tudi dneve ko je kaj zastonj. Naša pošta pa ni konkurenčna.

Steve

Guru
13. avg 2007
10.035
1.945
113
Če si vezan na pošto slovenije, pozabi. Sem se enkrat dobro pozanimal okrog tega in prišel do zaključka da se mi edino splača vozit 18km do najbližje avstrijske pošte. mogoče se bo zdaj kaj spremenilo ko se je trg odprl.
saj to glede nekonkurenčnosti je vsakemu jasno že prvič ko kaj kupi preko ebaya. da dobiš paket iz UK je ceneje, kot pa da pošlješ Štefu v sosednjo vas preko pošte slovenije
bonk.gif