Spinalis

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
10.027
1.477
113
Ja, imam v pisarni. Zadeva ni napačana, je pa potrebno se malo navaditi na sedenje, ker je res drugačno. So pa morda malce (pre) dragi. Sem kar zadovoljen, zaenkrat.

Zanzibar

Majstr
16. sep 2007
1.068
127
63
Citat:
Uporabnik Davidoff pravi:
Ja, imam v pisarni. Zadeva ni napačana, je pa potrebno se malo navaditi na sedenje, ker je res drugačno. So pa morda malce (pre) dragi. Sem kar zadovoljen, zaenkrat.

Jaz se pridružujem zgornjemu mnenju.
Edino če bi še enkrat kupoval, ne bi vzel osnovnega (okrogel sedalni del) ampak tistega, ki ima "normalnen" sedalni del (pravokoten).
Dragi pa so, se strinjam.
frown-1.gif

Ira

Pripravnik
30. jul 2010
112
0
16
Jaz sem o nakupu razmišljala par let - in zdaj ga imam
smile-1.gif
Na predstavitvi je bilo vse super, edino kar sem pogrešala, je bila kakšna miza, da bi človek videl, kako zgleda sedenje ob mizi. Sva pa s šefico vzeli takšen model s pravokotnim sedalom.
S stolom sem načeloma zelo zadovoljna, imam ga dva dni - kar me je zmotilo, je to, da so nam obljubili, da nam stole pripeljejo sami in jih tudi sestavijo, na koncu pa so prišli z navadno dostavo. In ko smo stole sami sestavljali, smo opazili, da ponekod notranji deli niso pobarvani, ponekod pa so bili rjasti.
Utrujenosti zaradi 'pravilne' drže nimam ne jaz ne šefica (jaz sem že prej sedalo imela obrnjeno navzdol zaradi išiasa), me je pa precej bolela rit - mogoče zato, ker je bila tudi najnižja višina zame previsoka. Danes so mi zamenjali eno reč, tako da je stol nižji ... bomo videli, kako bo sedaj.

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.084
6.932
113
pri taščici
Ga imel sodelavec, ko je bil na dopustu, sem si ga "sposodil" ker ga tako hvalil(absurd je pa to da je sedaj že pol leta na bolniški in an eni operaciji bil zaradi živcev v nogi, ki pa se začnejo v hrbtenici, in pravi da ne bo nikdar več tako kot je bilo. Je pa res da je starejši in da ni nujno da je od stola)
po nekaj dneh so me začele boleti lopatice za popizdit.
Je pa res da imam poškodbo hrbtenice. Mogoče je kaj vplivalo na lopatiece.Imel sem tistega okroglega

Nazadnje urejeno:

Ira

Pripravnik
30. jul 2010
112
0
16
Hanzi, na njihovi spletni strani imajo napisano, da se lahko vnamejo določene mišice - zaradi povečane aktivnosti in pravilnejšega sedenja. V lopaticah te je lahko bolelo, če si imel stol previsoko oz. če si se sklanjal nad mizo (meni so se podobne težave dogajale med študijem, ko sem res cele dneve presedela za mizo in gledala v zapiske in bukle - sem fasala prav neko vnetje, ki se ni pozdravilo 2 meseca!).

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.376
1.240
113
www.adriamedia.si
Probal. In šel nazaj na moj stari dobri klasični, a dobro oblikovan in narejen stol. Me je prav strah kaj bo, ko crkne, ker jih ne delajo več, je šla firma v k... Zgleda da so bili vendarle predragi, ne glede na kvaliteto (čeprav se meni ne zdi tako).