Spet te stopnje

Robbit

Fizikalc
26. jul 2007
2.209
20
38
Ok, TUKAJ se lepo vidijo stopnje po sedanjem - bolonjskem sistemu in prejšnjim. Še vedno pa ne vem v katerega človek "pade". Piše, da smo bolonjca sprejeli 26.4.2006.

Ali se gleda datum vpisa na faks? Se pravi, če sem se vpisal v šolo oziroma faks pred 26.4.2006, sem študiral IN tudi doštudiral po starem sistemu in imam tudi stopnjo izobrazbe po starem sistemu?? A je tako ali se gleda kdaj sem končal faks - pred datumom ali po datumu.

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.718
113
Če si vpisal bolonca imaš bolonca. Če si vpisal star program imaš star program.

To pa verjetno že veš kaj si vpisal
stupid-1.gif

Niso vsi faksi naenkrat začeli z boloncem.... se mi zdi da prvi so bili na EF in kasneje se je še dalo vpisat v stari magistrski program in tudi v novi.

Nazadnje urejeno:

Robbit

Fizikalc
26. jul 2007
2.209
20
38
Ja, vem na kater faks sem se vpisal
smirk-1.gif
In ko sem se vpisoval še nisem vedel, da se bo sistem spremenil in na kaj bo to pomenilo. Dobro, ti si verjetno že prej vedel za vse kolobocije, ampak taki ste redki. Ok, sklepam, da je odločilen datum vpisa, ker ti kasneje kao ne morejo spreminjat sistema tvojega študija, ko enkrat že študiraš.

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.565
1.090
113
Titograd
Jaz sem se vpisal po starem sistemu, vmes je prišla bolonja, pa ravno tisto leto ko sem pavziral in so me vrgli v nov program in sem moral delati diferencialne izpite, plus en kup prakse dodatno. Če pa greš rednim potom, pa si program kot si ga vpisal.

tony

Guru
23. jul 2007
9.676
1.487
113
Če si se vpisal v "stari" program in ga končal brez prekinitev, potem sevda nisi bolonez (ker se je menda vedno nove omake uvajalo s 1. letnikom).

O tem, kaj si in kaj nisi, bi ti lahko več povedalo tudi število letnikov, ni pa nujno...