Spet noben kriv

kavboj

Fizikalc
30. avg 2007
2.219
0
36
KLIK

Spet ne bo noben odgovarju zaradi malomarnosti. Me zanima kakšna bi bila reakcija, če bi bil naslov npr. "sodnica posiljena na sodišču v svoji pisarni" (da ne govorim o "sodnica dvakrat posiljena v svoji pisarni na sodišču"). Ker so pa to psihični bolniki, se pa res ni treba preveč vznemirjat ane. Zdravniki, ki bi mogl nadzorovat dogajanje so pač vsi pomagal pri premestitvi in ni bilo nobenga tam kot bi mogu bit. Notranji nadzor (beri "vrana vrani ne skljuva oči") pa itak ni nič pokazu. Bela mafija!

kavboj

Fizikalc
30. avg 2007
2.219
0
36
To je vsem jasno ampak bela mafija je spet vse pod preprogo pometla in se ni nič zgodil.

Kara_Demz

Pripravnik
7. avg 2007
506
0
16
Citat:
Uporabnik kavboj pravi:
KLIK

Me zanima kakšna bi bila reakcija, če bi bil naslov npr. "sodnica posiljena na sodišču v svoji pisarni" (da ne govorim o "sodnica dvakrat posiljena v svoji pisarni na sodišču").

A sploh obstaja kaka sodnica pri nas, ki bi bila vredna takega dejanja
evil.gif
?
(Sicer hvalabogu jih še nisem videl veliko, pa upam, da mi jih tudi ne bo treba
tongue-1.gif
)

Don_Corleone

THE GODfather
3. sep 2007
5.638
0
36
38
slišal sem iz 1000000% zanesljivega vira, da se to dogaja zelooo pogosto in ne samo tam, ampak tudi v domovih kjer je veliko invalidov. slišal sem o eni punčki, ki jo je en pacijent večkrat posilil, odgovorni so mu pa to dovoljevali.
bonk.gif

doctorz

Guru
7. sep 2007
7.921
650
113
pred racunalnikom
Tukaj v tej zgodbi je prevec neznank. Kdo pa mora pocivati ce da 3 epruvete krvi? PA itak je to vse psihiatrija kaj pa ves, mogoce mu je pustila pa potem rekla da jo je posilil nebi bilo nic cudnega... ce jo je ze posilil bi vsaj kricala ali kaj podobnega. Nevem no, prevec skrivajo tole zgodbo, mislim da ni povedano tako kot je v resnici bilo. To bi mogoce lahko povedal nekdo ki dela tam ali pa pozna koga ki tam dela.

LP

doctorz

Guru
7. sep 2007
7.921
650
113
pred racunalnikom
Jah v domovih je to veliko bolj verjetno, ker v domovih imajo "svoje" sobe in pac lahko delajo skoraj vse kar hocejo. PAc oni tam zivijo, skoraj isto kot v hotelu.

Da bi pa odgovorni to dovoljevali - daj se zresni
smirk-1.gif

LP

Don_Corleone

THE GODfather
3. sep 2007
5.638
0
36
38
ne, "moja zgodbica" je resnična in če ti misliš da se to ne dogaja, še ne pomeni da se ne. slišal sem pa od mame od te punce, dovolj dober vir zate? marsikej se dogaja, pa se tut v vaših vrstah to pometa pod preprogo. kaj a mislš da je to zdej edini primer v polju?
hysterical-1.gif

če se mora kdo zresnit si to ti, ker očitno živiš v balončku in vrjameš v zobno vilo in velikonočnega zajčka
bonk.gif

kavboj

Fizikalc
30. avg 2007
2.219
0
36
Citat:
Uporabnik doctorz pravi:
Jah v domovih je to veliko bolj verjetno, ker v domovih imajo "svoje" sobe in pac lahko delajo skoraj vse kar hocejo. PAc oni tam zivijo, skoraj isto kot v hotelu.

Da bi pa odgovorni to dovoljevali - daj se zresni
smirk-1.gif

LP

Kaj vse se dogaja po raznih domovih je bilo dobro prikazano v nekem dokumentarcu, ko se je en anglež zaposlil v enem od domov za prizadete in undercover snemal dogajanje. Redno so jih pretepal, ustrahoval, se jim posmehoval... ko so bili na vrsti obiski so jih pa tok ustrahoval kaj jim bojo naredil, ko bojo starši šli, da ni noben nč upu. Če je pa že kdo mel kakšen izpad, je bil pa itak prizadet in mu ni noben verjel. Po tem, ko je ta dečko ta dokuntarc objavu, so bli vsi kazensko preganjan in noben ni mogu verjet, da se je kaj takšnega dogajal z njihovimi otroki.

Kolikor je zaenkrat znano so bili vsi zdravniki odsotni iz delavnega mesta, ker so selili druge bolnike zaradi beljenja. Se pravi, da je bila malomarnost, ker ni noben ostal in nadzoroval dogajanja.

kavboj

Fizikalc
30. avg 2007
2.219
0
36
Citat:
Uporabnik doctorz pravi:
PA itak je to vse psihiatrija kaj pa ves, mogoce mu je pustila pa potem rekla da jo je posilil nebi bilo nic cudnega...

Normalno. Tako kot se je majhna punčka nastavljala duhovniku, pol je pa izpadl, da jo je on nadlegoval.
bonk.gif

Vidiš takšen odnos mi gre na [censored]. Če bi kdo posilil kakšno zdravnico bi imela zgodba čisto drugačen pomen in odmev. Tko ko so pa psihični bolniki pa [censored] ga. Itak ne ve kaj govori...
bonk.gif

Js to razumem kot da če si enkrat psihični bolnik pol te lahko posiljujejo. Pol je posiljevanje normalno.

doctorz

Guru
7. sep 2007
7.921
650
113
pred racunalnikom
Citat:
Uporabnik kavboj pravi:
Citat:
Uporabnik doctorz pravi:
PA itak je to vse psihiatrija kaj pa ves, mogoce mu je pustila pa potem rekla da jo je posilil nebi bilo nic cudnega...

Normalno. Tako kot se je majhna punčka nastavljala duhovniku, pol je pa izpadl, da jo je on nadlegoval.
bonk.gif

Vidiš takšen odnos mi gre na [censored]. Če bi kdo posilil kakšno zdravnico bi imela zgodba čisto drugačen pomen in odmev. Tko ko so pa psihični bolniki pa [censored] ga. Itak ne ve kaj govori...
bonk.gif

Js to razumem kot da če si enkrat psihični bolnik pol te lahko posiljujejo. Pol je posiljevanje normalno.

Sploh nisem tega mislil ne obracaj mojih besed!!!!!!! PRavim da je na psihiatriji vse mozno, lahko tudi da je ona najprej privolila pa sele potem rekla da jo je posili. Pa tudi tako je cudno da v bolnici polni ljudi nihce ni slisal "krikov" ali cesa podobnega, nevem no. Kot pravim je veliko stvari zamolcanih.

@corleone - po bolnicah krozi veliko zgodbic in jim marsikdo naseda. Sploh pa sestre z prevec casa. Ce nedelas v bolnici pac neves kako izgleda ce je 500 zensk na kupu. Nekdo prdne cez pol ure se govori da se je usral sredi hodnika. Nekoga lepo pogledas pa si ze sexal z njim... take in podobne bedarije
wink-1.gif

LP

Don_Corleone

THE GODfather
3. sep 2007
5.638
0
36
38
še enkrat preberi moj post. tega mi ni rekla sestra, ampak MATI tega otroka. in punca ma zaradi tega težke psihične probleme, katerih pa prej NI imela. in to ni nobena zgodbica ampak 100000000% resnica. ampak kot sm reku, v podrobnosti ne nameravam iti, ker ne vrjamem da bi to ona hotela. in za vsako tako dejanje, je krivo VSO osebje, ker vsi vedo kaj je treba narest da se to ne dogaja in če tega ne preprečijo imajo ONI to na vesti. in ne rabim izgovorov da jim šefi ne vrjamejo, ne dovolijo... vsak lahko to pošlje ministru, medijem... nekdo bo že reagiru in se bo to zrihtalo.

doctorz

Guru
7. sep 2007
7.921
650
113
pred racunalnikom
AJa tako. Ja nevem, saj pravim v domovih se to lahko zgodi ja, ker ima pac vsak svojo sobo, lahko vrata zaklene bla bla... recimo v bolnici (tukaj mislim prihiatrijo) je pa vec ljudi v eni sobi pa tako.

Zato pa pravim da mi ta zgodba iz polja smrdi, ker pomojem ni bilo povedanega vsega. In z tem nemislim da jo ni posilil ali kaj takega, ampak da niso bili dogodki taki kot so predstavljeni javnosti. KDO PA POCIVA PO ODVZEMU KRVI????? Ta je najbolj dosa od vseh hehe mogoce je pa ravno pomirjevala dobila ali kaj takega, na take stvari ciljam.

LP

Don_Corleone

THE GODfather
3. sep 2007
5.638
0
36
38
sej se pa ne ve zakaj je počivala. lahko da ji je blo slabo po odvzemu krvi... sploh pa nevem kaj ma to veze, on ni imel tam kaj iskat in očitno so testi pokazali da je bila posiljena. to je vse kar rabiš vedet in za to bi mogu nekdo (ali vsi) odgovarjat. sploh pa bi mogli bit taki prehodi na kartice, da se ne da drugače mimo.

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Citat:
Uporabnik doctorz pravi:
KDO PA POCIVA PO ODVZEMU KRVI?????
Če ti slabo postane je boljše malo ležečki počivat, kot po pol minute po tleh pasti in glavo razbiti (bonus, če se to zgodi na stopnicah).

doctorz

Guru
7. sep 2007
7.921
650
113
pred racunalnikom
Ja da pocijes par minutk da k seb prides ja, ne pa da tolk casa lezis sam nekje da gredo vse sestre nekam drugam pa da te nekdo vmes posili. Sem ze tolkrat v zivljenju kri vzel pa nikomur ni bilo slabo, razen na krvodajalskih kjer ti vzamejo veliko kolicino krvi to pa ja.

wd40

Guru
10. dec 2007
2.874
797
113
Citat:
Uporabnik kavboj pravi:

Kaj vse se dogaja po raznih domovih je bilo dobro prikazano v nekem dokumentarcu, ko se je en anglež zaposlil v enem od domov za prizadete in undercover snemal dogajanje. Redno so jih pretepal, ustrahoval, se jim posmehoval... ko so bili na vrsti obiski so jih pa tok ustrahoval kaj jim bojo naredil, ko bojo starši šli, da ni noben nč upu. Če je pa že kdo mel kakšen izpad, je bil pa itak prizadet in mu ni noben verjel. Po tem, ko je ta dečko ta dokuntarc objavu, so bli vsi kazensko preganjan in noben ni mogu verjet, da se je kaj takšnega dogajal z njihovimi otroki.

Kolikor je zaenkrat znano so bili vsi zdravniki odsotni iz delavnega mesta, ker so selili druge bolnike zaradi beljenja. Se pravi, da je bila malomarnost, ker ni noben ostal in nadzoroval dogajanja.

Se mogoče spomniš naslova dokumentarca?

kozarec

ALTERKA 08
29. jul 2007
4.802
0
36
na šihtu
Citat:
Uporabnik kavboj pravi:
Citat:
Uporabnik doctorz pravi:

bonk.gif

bonk.gif

Bolanost "doktorjeve" izjave se še posebej kaže v tem, da je omenjene preračunljive izjave bolj sposoben psihično zdrav človek kot pa pacient (beri - za slednjega rabiš 15 minut bolj premišljenega spraševanja, da se zaplete v svojih izjavah in vidiš da laže).

Po domače povedano - ko bodo posilili zdravnico/sodnico.... - je to lahko tudi zato, ker se je najprej sama ponudila in nastavila, potem pa ugotovila, da se ji za lastno medijsko promocijo bolj splača lagat.... Da boste vedeli za drugič komentirat na Alterju.
smirk-1.gif

Itak se strinjam, da bi veliko bolj dvigovali rit, če ne bi šlo za nek brezvezen kos mesa, ki se imenuje pacient in je povrh vsega še psihični bolnik.

Don_Corleone

THE GODfather
3. sep 2007
5.638
0
36
38
ne veva zakaj točno je počivala. tut po odvzemu krvi je lahko več različnih vzrokov da bi šel nekdo počivat. niti ne veva kakšna je njena zdravstvena zgodovina, vzrok zakaj je sploh tm...

in kako to da si tako prepričan v svoj prav? maš mogoče notranje informacije? vprašam brez sarkazma.