spet nagrada

lanos

Majstr
4. feb 2011
6.655
450
83
nisem našel že odprte teme.
Sprt sem dobil nagrado (matr sm "srečko"). Spet dopust. Samo tokrat od agencije sunshine turistik. Sem mal brskal po forumih in do sedaj so vsi dobivali nagrado - počitnice. Drugih omenjenih nagrad kot so TV, gotovina in celo avto kot glavna nagrada(tokrat mercedes) pa se nihče ne javlja. Vsi, ki na teh forumuh odgovarjajo povečini sploh niso bili na teh "predavanjih" in že pišejo NATEG NATEG... itd.
Mene zanima sedaj samo to, ali je kdo bil na takšnem predavanju al kaj že je in ali je kdo dobil kakšno drugo omenjeno nagrado kot potovanje. Razumem, da je to način trženja (namesto TV reklam) ampak ali dejansko te ostale nagrade kdo sploh dobi?????
In še nekaj. Kakšne artikle predstavlja agencija sunshine turistic??? Neka prodaja še mora biti vmes. Da so me spet kr izžrebal in mi podarjajo počitnice ker sem pač lep ..... dvomim :p

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
Sam ti pa nisi samo Sweetko, ampak si poleg še Lucky.
grin1.gif

lanos

Majstr
4. feb 2011
6.655
450
83
Citat:
Uporabnik Swetko pravi:
Sem dobil tudi jaz, pa mama, pa tast (on bo šel po avto). Dogajalo se bo pa ta petek v Brežicah. Za več informacij pa:
http://www.google.si/

google ne vrže nč pametnega vun. Zato pa sprašujem tukaj. Verjetno jaz ne bom šel nikamor. Če boš ti šel, pa napiši poročilo, kaj se je dogajalo.... (pa od mercedesa sliko nam pokaž - iz tvojega dvorišča) :p

lanos

Majstr
4. feb 2011
6.655
450
83
hvala za ta link, (te forume sem že videl) ampak jaz sem spraševal, če je kdo dejansko kdaj dobil neko nagrado, ki naj bi jih žrebali na samih predstavitvah. Razni TV-ji, gotovine, avti...itd. Ali pa kdo koga pozna, pa reče... "ja, tisti je pa bil izžreban na eni od teh predstavitev in dobil, TV, 2 jurja, avto...itd." Vsi se oglašajo z temi potovanji, ki ne rečem da so lahko slaba, ampak je to pač način nekega marketinga.
Ko sem prvič "zadel" potovanje sem bil vesel kot "radio veseljak" in ko se pohvalim v moji okolici za zadetek, mi skoraj vsak pravi... " a ti si tud to dobil" Na koncu nas je nekam velik bilo iz enega kraja. Sicer je to bila druga agencija. Verjetno pa poslujejo na enak način.
Torej, ali se je zgodilo še kaj drugega, kot te počitnice ki so bile ali pa niso bile OK

Spirit

propeler
18. jul 2007
5.746
1
36
v teh cajtih je nekaj čistno normalnega, da ti HOČEJO nekaj podariti brez, da bi kaj kupil.

eXHair

Fizikalc
12. sep 2007
2.697
0
36
www.facebook.com
Pa veš da se vedno dobijo ovce. Bilo na facefuku naslov, sodeluj in dobiš ne vem kakšno nagrado. Pa jaz pišem, ja super, samo sodelujem in dobim. Ste pa to neko močno podjetje, ko bomo vsi dobili, kateri sodelujemo. Pa je bil v stilu odgovor, da je treba sodelovati najprej. Ne ne, tam piše, da če sodelujem zadanem. Ni bilo več odgovora.

Swetko

Pripravnik
24. jun 2009
307
1
18
Citat:
Uporabnik lanos pravi:
hvala za ta link, (te forume sem že videl) ampak jaz sem spraševal, če je kdo dejansko kdaj dobil neko nagrado, ki naj bi jih žrebali na samih predstavitvah. Razni TV-ji, gotovine, avti...itd. Ali pa kdo koga pozna, pa reče... "ja, tisti je pa bil izžreban na eni od teh predstavitev in dobil, TV, 2 jurja, avto...itd." Vsi se oglašajo z temi potovanji, ki ne rečem da so lahko slaba, ampak je to pač način nekega marketinga.
Ko sem prvič "zadel" potovanje sem bil vesel kot "radio veseljak" in ko se pohvalim v moji okolici za zadetek, mi skoraj vsak pravi... " a ti si tud to dobil" Na koncu nas je nekam velik bilo iz enega kraja. Sicer je to bila druga agencija. Verjetno pa poslujejo na enak način.
Torej, ali se je zgodilo še kaj drugega, kot te počitnice ki so bile ali pa niso bile OK

No ajde. Na tvoje vprašanje bom odgovoril s vprašanjem. Kdo ti podari novega mercedesa ali TV ali potovanje zastonj. Pa še s kosilom ti pred tem postreže. Žal pa odgovora verjetno ne boš dobil. Njoihova ciljna publika so naivneži, ki pa ne surfajo veliko po forumih, da bi ti lahko odgovorili.
Bom ti pa povedal v soboto, ko bom "zaslišal" tasta (se je prijavil na predstavitev). kak je bilo. Hm mogoče ti pa pošljem sliko njegovega novega MB.Z dvorišča seveda.
pozdrav.gif

lanos

Majstr
4. feb 2011
6.655
450
83
ja, res ga verjetno ne bom dobil odgovora. Men so jasne te predstavitve. Enim je super na potovanjih, enim ni itd. Kdo pa pravi, da zaposleni teh agencij sami ne pišejo po forumih o tem kak je to vse super. Zato pa sprašujem, ali je kdo več dobil od počitnic. Ali so ta mega žrebanja sploh potekala in ali je recimo nekdo dobil ključe avta, ali je kdo dobil kuverto z evri itd. Ali je celo kdo kdaj komu zadevo prijavil.
(v celem lajfu nisem nič dobil, v pol leta pa kar dvakrat "sanjsko" potovanje pa še avto, TV, €€ so v igri....
hysterical-1.gif
in piše da sem eden redkih srečnežev)

jello

Guru
22. sep 2008
10.310
3.932
113
A je to finta iz Opatije? Od kdaj je to pri nas dovoljeno? Al je to na "hrvaški strani" Brežic?

lanos

Majstr
4. feb 2011
6.655
450
83
sprasujem se.gif
Kakšna finta iz Opatije?? kaj dovoljeno??
Nekaj sprašujem in ti pa postavlajš neka tri vprašanja, ki sploh ne vem ali imajo kaj veze s tem. Kako so pa Brežice razdeljene pa tud ne vem.

jello

Guru
22. sep 2008
10.310
3.932
113
Pred leti je imela neka slo agencija v Opatiji "predavanja" oziroma predstavitve izdelkov (berghoff posoda, posteljnina, ure, blablabla,....). Dnevno so dol vozili polni avtobusi, predvsem upokojencev in brezposelnih (ti imajo čas dopoldne). Vsak udeležeenc je bil potem "izžreban" in dobil za nagrado potovanje za eno osebo. Ampak, ker sam iti na potovanje ponavadi ne gre, vsaj za upokojneca ali folk nad 50 ne, je bilo potem potrebno za drugega plačat (ali če si hotel sam si moral pa za enoposteljno sobo doplačat, če nisi hotel ravno biti v sobi z naključnežem). Na koncu si prišel na tako ceno da je bilo nekako primerljivo s ponudbami drugih agencij (brez "nagrade").

Za več podrobnosti in točnosti pa poguglaj. Pa ne se razburjat. Ko sem prebral nagrada, potovanje, vsaka zadene sem takoj na to pomislil. In ne, v vsem pisanju (in iz ust udeležencev) o vseh teh nagradnih igrah se v vseh teh letih ni oglasil nekdo, ki bi zadel kaj drugega kot potovanje ali dveh kosov cheapshit ročnih ur.