Spet je 1. april...

Mare77

Fizikalc
13. feb 2009
1.327
8
38
47
Okolica južne LJ.
... in spet so tu prvoaprilske šale...
Malo opišite, kako jo boste komu zagodli, ali pa, kako so vas potegnili za nos.

Mene je ravno prej sodelavec "prestrašil", da so našega šefa odpustili ta višji iz Madžarske. Glede na to, da je šef precej zmeden, niti nisem bil preveč presenečen nad to "novico". Potem pa sem začel malo razmišljati...
redface-1.gif

Mater, pa sem si rekel, da mu danes ne bom nič verjel
rolleyes-1.gif

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Na fejsbuk sem si dal da mam danes RD.

Prvi se je že ujel sonick
smile-1.gif

Popoldan bo malega bratranca poklical inštruktor za avtošolo pri katerem je opravil izpit v
ponedeljek, in mu povedal, da so izgubili papirje in da mora ponovno opravljat. (ni še ga dvignil)

Moj sosed ima enak avto kot foter, vbistvu sta identična, le da ga ima podrsanega po desni strani.
Malo pred večerom ga peljema na hof staremu, zamenjama tablice in vseskupaj posnamema.
(sposodil si bom avto od fotra pod pretvezo da grem na nek sestanek in da ga zvečer vrnem)

Nisem si pa še poštudiral kak naj mojo naserem, še iščem predloge. Načeloma je to moj dan.

sonick

Polo 6n2 frajer
22. sep 2007
3.091
0
36
on the run
Presneto, sn lepo kupo ja
smile-1.gif

Na corono pa bo vseeno treba kaj it......rd gor al dol
wink-1.gif

Ona z avtošolo pa tak zmaga
zmaga.gif

japke

Fizikalc
13. avg 2007
1.349
12
38
44
skoz okol
men so sodelavci naredil printscreen namizja, skril ikone ter za ozadje dal sliko printscreena..
smile-1.gif
)

mamujim
smile-1.gif

Torque

Pripravnik
22. jul 2007
844
22
18
Na Facebooku je vsaka druga novica, da je nekdo v relationship oz. da nekdo ni več v relationship. Mislim, kaj mene prizadane kao prvoaprilska fora, da Maja iz Kopra nima več fanta?
confused-1.gif

DrM007

700. registrirani uporabnik
1. sep 2007
2.450
1
38
43
Krain
Jaz sem vsem sodelavcem v marketingu in prodaji poslal mail, da smo spletno stran zaradi zahtev EU prevedli v braillovo pisavo za slepe in slabovidne ... in tut priložil link, ki pa je vodil na slikco "vesel 1. april"...

prva ideja pa je bila v kopirnici na xerox workcenter čez gumbe pripopat obvestilo, da je bila naprava upgrejdana na voice commands, in da je za kopiranje potrebno reči jasno in glasno "KOPIRAJ" itd... v en kot pa postavit kamero...

Vendar na koncu nisem upal, ker je kopirnica v tajništvu uprave, in ta kopirc redno uporabljajo tut člani uprave, ki pa morda tega ne bi razumeli kot blazno hecno. Vsekakor nisem upal sprobavat...

Pussy pač...
frown-1.gif

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
en cajtng od naših sosedov je tole objavil...

"...Zapisali so namreč, da se je slovenski premier Borut Pahor odločil za eno najbolj nenavadnih potez, tako v zgodovini politike kot tudi nogometa. "Pahor se je, kot smo izvedeli, odločil osebno napisati pismo Seppu Blatterju, predsedniku Fife, ki ga bo prosil, naj mesto Slovenije na Svetovnem prvenstvu prevzame reprezentanca – Hrvaške!“ piše tPortal v svoji 'novici'.tPortal je takole 'citiral' Pahorja: "Zavedamo se radosti, ki jo športni uspehi prinašajo vsem Slovencem, a se moramo ob tem zavedati, da so stroški organizacije, potovanja, nastanitve, treninga ter vsega ostalega, kar spada zraven v tem kriznem trenutku vseeno preveliki. Zato sem prosil Fifo, naj v duhu dobrih sosedskih odnosov, prepusti slovensko mesto našim prijateljem s Hrvaške.“ Iz Blatterjevega urada naj bi sporočili, da pristajajo na zahtevo Slovenije, še piše tPortal.V nadaljevanju so si tPortalovci privoščili tudi selektorja hrvaške reprezentance Slavena Biliæa, saj pišejo, da niso uspeli dobiti njegovega komentarja zaradi kitarskih vaj, ki se jim v zadnjem času popolnoma posveča. Sicer naj bi bil predsednik hrvaške nogometne zveze Vlatko Markoviæ nad potezo Slovenije tako navdušen, da je obljubil, da bo imela hrvaška reprezentanca od zdaj naprej vselej priprave na Čatežu.