spet čefur

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
rešuje slovenijo.
zlatko dediæ je zlatko dediæ in ne dedič. in še manj se smeji na bravo slovenci, ker ni slovenac. je uvožen. dober za ta trenutek, teden, pol bo pa itak cigan južnjaški.

komentator je rekel, da bi rusi kupili publiko, ki pa jo ne damo. ni panike, po prvem porazu bomo dal celo ekipo.

dvoličneži hinavski.

ps
če rusi zaprejo pipco zarad tekme..a bodo čefurji krivi..al kdo

Evrokrat

mX's brotherPEPČEK 08
6. avg 2007
6.696
559
113
Capitale de l'Europe
europa.eu
pa kaj je s tabo
sprasujem se.gif

Evrokrat

mX's brotherPEPČEK 08
6. avg 2007
6.696
559
113
Capitale de l'Europe
europa.eu
cudno formuliras,
prvo mu namenis resitev Slovenije, nakoncu je krivec, da bi v Sloveniji zmrzovali

vbistvu pa spregledas, da je fucbal kolektivna igra in so nasi nogometasi v teh kvalifikacijah odigrali vec kot eno tekmo in dali vec kot en gol

Flacco

Pripravnik
17. mar 2009
273
0
16
Rusi ne bojo zaprli pipce zaradi tekme, pa saj niso nori... Čudno da ta stavek berem že cel dan, identičen!! sick!

Madafaka

Fizikalc
18. feb 2009
3.343
0
36
27
Bronx
Citat:
Uporabnik capl pravi:
Slovenija/Rusija-1/0
zmaga za bosance
V bistvu bolje: Jugoslavija:Rusija 1:0
Po mojem edino šiptarja in makedonca ni v ekipi. To jih pa tudi prej (v časih sfrj) ni bilo.

ceedevita

Majstr
24. jul 2009
6.901
114
63
štajerska
stupid-1.gif

in ?
eni pa imajo 3/4 ekipe zapečenih
ti si že preveril svoje korenine, da ni kje kak čefur zraven qrca mel ?
evil.gif

če pa si tako sposoben, pa iti ti fusbal špilat. calunga baje ni slaba.
tudi 3/4 čefurjev dela ceste pa bajte, pa pol zdravnikov je čefurjev
peezda mi to gre na qrac. naši vrli arijski slovenceljni pa po vaških gostilnah politizirajo pa samo peezdijo.
pa vsak bi imel faks ( družboslovni, da se razumemo, ker vse ostale je pretežko ) pa bil lep in pameten pa nič delal
potem pač pridejo čefurji delat. iebat ga
stupid-1.gif

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
Mekani je čistokrvi čefur.

Kaj pa zdaj?

Se pa spomnem ene debate izpred let, ko je bilo govora o nogometu in je eden izjavil, da so fuzbalerji skoraj vsi južnjaki ali njih potomci. Pa se oglas en uvožen:pa kaki južni, to so svi sami sLovenci.
hysterical-1.gif

netko

Guru
25. jul 2007
6.979
2.270
113
korenine naših nogometašov me niti najmanj ne zanimajo, sem celo extremno zadovljen z visokim nivojem slovenščine, ki jo večina govori.... nikakor pa ne razumem zakaj Andraž Kirm tako poudarjeno govori LLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL

to je to če je že glih treba nacionalizem v šport vnašat... drugače sem mnjenja da nacionalizmu v športu ni mesta, razen osnovne pripadnosti svoji državi

Nazadnje urejeno:

pikapoka

Fizikalc
24. avg 2007
2.148
0
36
Domžale
In v čem je problem?
13.gif

Kolikor je meni znano je Dediæ sicer rojen v Bosni, vendar z vsem srcem igra za Slovenijo.

Če si pa ti tak car, ga pa lahko nadomestiš v reprezentanci...pa da te vidimo..pa zraven pripelji še vsaj 5 arijskih Slovencev, da si v JAR ne bomo sramote delali s čefurji...
bonk.gif

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.