speedway čokolada

kripo

Fizikalc
19. avg 2007
1.941
1
38
46
Ljubljana
A se kdo spomne speedway čokolade? Bel ovitek, trije motorji gor narisani, malo je hrustljala ..

Smo se kolegi pogovarjali nekaj, pa se je nihče ne spomni. A ima kdo kakšno sliko? Na netu je nisem našel
frown-1.gif

thnx za vsako pomoč. Upam, da jo najdemo.

(sicer bo izpadlo, kot da sem mal iu iu, pa sem si jo izmislil!
grin1.gif
)

bugmenot

Pripravnik
20. maj 2009
103
0
16
jaz se jo spomnim
smile-1.gif
Če se ne motim je bilo par vrst okusov (niso bili bogve kaj). Ne vem, če je bila bela... kolikor imam v spominu je bila na ovitku "foto slika" spidvejistov, v takem bolj rjavem koloritu. Na tržišču pa je bila zelo kratek čas.

kripo

Fizikalc
19. avg 2007
1.941
1
38
46
Ljubljana
evo, točno ta! jaz se spomnem samo enega okusa .. in imaš prav, ja .. samo nekaj kratkega so bile na tržišču .. ni čudno zakaj
tongue-1.gif
res niso bile kaj prida ..

kripo

Fizikalc
19. avg 2007
1.941
1
38
46
Ljubljana
sj
smirk-1.gif

sem googlal za kraš produkti, pa je nisem našel ..

je bila pa neka zagotovo jugoslovanska proizvodnja

bugmenot

Pripravnik
20. maj 2009
103
0
16
hm, možno da je bil Zvečevo, ampak se mi zdi, da je šlo še za nekaj bolj eksotičnega... imam občutek, da so bile morda celo slovenske proizvodnje. Ena žnjblj firma skratka in kot rečeno, kratkotrajni poskus na tržišču. Tako hitro kot so prišle, so tudi odšle, zato pa ni nobenih slik. Bile so pa res rahlo weird okusa, ampak dizajn je pa bil nenavaden za tiste čase, zato mi je zadeva ostala v spominu.

(off: zakaj noben ne uvaža takovo eurokrem čokolade, damnit.... in ne, lumpi ni pravi nadomestek)

ThorZEN

Fizikalc
18. avg 2007
2.304
32
48
Se jo spomnim, ampak okus mi menda ni bil kaj prida všeč. En čas so delali razne "šeæerne tablice", ki niso bile čokoladi v ničem podobne, razen v izgledu.

Nazadnje urejeno:
22. jul 2007
1.401
59
48
A se ni tej čokoladi reklo gran prix bili pa so na enih ovitkih motorji na nekaterih pa neke formule. Bile so pa ponjenje z "crunch-em"( kako se temu reče po slovensko?)

ThorZEN

Fizikalc
18. avg 2007
2.304
32
48
Šečerna tabla ja... Si jo lahko žvekal skoraj kot žvečilni gumi, preden se je le raztopila v neko čudno maso. 5.5% kakava... nič čudnega.

Ovitek mi je pa bil všeč, sem si ga dokaj točno zapomnil
smile-1.gif