Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Jp, je kar nekaj stavkov. Samo film pa še vedno ni nič posebnega ali pa da bi lahko vsaj rekel, da je dober. Žal ni. Vsaj meni ne no. Nekaj failov je ravno pri teh ANG.SLO dialogih, ko una prevaja čist prehitro ali pa tamala nekaj pove po slovensko, una pa čist nekaj tretjega po angleško. Seveda pa so računali na to, da razume slovensko 1 promil vseh gledalcev tega filma ali pa še manj tako da za neslovence ni nobene panike
Se strinjam, to je bilo v redu. Samo efekti pa zvok mi filma še ne naredijo ok oz. če se navežem na točno ta film, mi je bila zgodba malce pomanjkljiva pa še kaj
tisti duhci ki pobijajo na dotik so me pa ibr spominjal na tiste iz final fantasy ali kaj je bil že tist celovečeren animiran film izpred let.
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.