Sparkasse - BA dnevni dvig max ?

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Koliko je največji možni dnevni dvig gotovine na bankomatu z BA kartico pri Sparkasse?
Ne morem najti na njihovi spletni strani.

Razen tega kako je z maksimalnim plačilom na POS-ih? Je kaka omejitev?

Narodnjak

Majstr
20. jul 2007
10.358
307
83
39
Ljubljana
Uporabnik lahko plačuje blago in storitve ter dviguje gotovino v okviru kritja na račun, dnevno določenega limita ter dodatnih določil banke. Banka bo uporabnik kartice obvestila o višini dnevno določenega limita za dvig na bančnem avtomatu in za plačilo na POS terminalu ter dodatnih določilih banke.

Nevem če so me sploh kdaj obvestili
smile-1.gif

Drugače pa mislim, da imam 150eur dnevnega limita pri dvigih na bankomatu, POS pa kokr mam na računu.

bluub

Fizikalc
9. jan 2008
686
39
28
drugače pa lahko točno pogledaš na net.stik, greš na podatke o svojem računu klikneš na kartico in ti tam izpiše limit za dnevni dvig ter plačilo preko POS-a

bluub

Fizikalc
9. jan 2008
686
39
28
aja tebe zanima, v osnovi mislim da je 400 eur na dan dvig in plačilo, pol se pa enostavno zmeniš ob otvoritvi da ti zadevo povečajo, na normalne in redne prihodke ti zadevo BP naredijo, jaz mam na svoji čez 1k EUR limit za dnevni dvig ter plačilo preko POS, račun imam pa udobni plus račun za prebivalstvo.

Glede Sparkasse so pa kar vredu banka, če so ti osnovne storitve dovolj, ker ti ne kasirajo dvigov na bankomatu, ter provizije pri plačilu preko net.stika, relativno niska mesečna tarifa, kar se pa dodatnih storitev, kreditov, ... se pa najde tudi kakšna boljša, cenejša banka.

Grikos

Pripravnik
21. jul 2007
386
0
16
Citat:
Uporabnik stein pravi:
Koliko je največji možni dnevni dvig gotovine na bankomatu z BA kartico pri Sparkasse?
Ne morem najti na njihovi spletni strani.

Razen tega kako je z maksimalnim plačilom na POS-ih? Je kaka omejitev?

Po defaultu je dnevni dvig na BA omejen na cca 420 EUR, plačilo na POSih pa na 2100 EUR. Podatki so iz glave, ker trenutno netstik ne dela...
13.gif

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Citat:
Uporabnik bluub pravi:
Glede Sparkasse so pa kar vredu banka, če so ti osnovne storitve dovolj, ker ti ne kasirajo dvigov na bankomatu, ter provizije pri plačilu preko net.stika, relativno niska mesečna tarifa, kar se pa dodatnih storitev, kreditov, ... se pa najde tudi kakšna boljša, cenejša banka.
Na primer? V Sloveniji?

Stardo

Pripravnik
3. jan 2009
353
0
16
40
Jz sm lahko normalno posloval (plačevanje v trgovini, dvig na bankomatu,..) le na Netstik nisem prišel

frikenej

Pripravnik
19. nov 2010
723
5
18
Ljubljana
Citat:
Uporabnik Stardo pravi:
Pri vseh bankah je odvisno od računa.

Sparkasse: Dokler sem imel študentskega je bilo to 120 EUR, sedaj ko imam navadnega je dnevni dvig 620 EUR.

Drugače pokliči njihov Helpdesk http://www.sparkasse.si/service-center

ko sem jaz imel študentski račun sem si dvignil na 200 eur dnevnega limita in to brez problema.. vendar očitno premalo, tako da sem si potem račun zrihtal raje na HYPO banki kjer so mi takoj odobrili 500 eur..

jolko

Fizikalc
17. maj 2010
3.164
1
36
Citat:
Uporabnik bluub pravi:
drugače pa lahko točno pogledaš na net.stik, greš na podatke o svojem računu klikneš na kartico in ti tam izpiše limit za dnevni dvig ter plačilo preko POS-a

A so to spremenili?

Ah, ravno naštel. Je pod "Povezane osebe", logično!