Spar restavracija

ahmet_car

poupismen
3. sep 2007
563
0
16
Kako vam je tam jesti.
Meni osebno je dobr samo kaj so škrti z obroki.
Včasih dobim se mi zdi da jem v vrcu.Prave otroške merice.
Kako naj se kdo naje.Pomoje morajo biti ena pravila tut o mesrcah.
Ali imate tut vi podobne izkušnje?
Danes naprimer mi je ženska dala 10 kos/ pomes fritesov in zrezek 8 cm x 2 cm.
Še otro se nenaje od tega. Naj mi da obrok normalen saj konc koncev dam za tak obrok 4€.
Cena je res tut smešna.Majhen obrok, ješ v menzi, umazan pribor... plačaš pa kot v drugi tapravi restevraciji.
 

Notranjc

Marco Polo
6. sep 2007
11.976
12
38
Tko kot praviš..., premalo, enkrat sem šel na pečenico z zeljem..., ja pečenica je bila kot tiste mini hrenovke za na žar.
Na malico je najbolje iti v kako kmečko oštarijo, kjer ti "oldschool" kuharica naloži konkretno porcijo, pa še "šeflo" za povrh, če jo mal pohvališ
wink-1.gif
 

Schumi

Fizikalc
2. avg 2007
4.129
12
38
Spar pa res ni nic posebnega, ne po kvaliteti, ne po izbiri. Tisti, ki redno zahajajo tja vedo, da se ponudba obraca na 14 dni max. Porcije so pa kakrsne so, vcasih ok, drugic majhne, kvaliteta je pa res na ravni dnevne malice.
 

mp_63

Pripravnik
30. jul 2007
480
0
16
Z duhom povsod...
Hm, ja kosilo to ravno ni, je pa za kako malico kar primerno. Še kar velika izbira, dokaj sveža hrana, primerna cena... Res pa je, da se baje meniji dokaj pogosto ponavljajo
crazy1.gif
 

gs1422

ekonomist
13. okt 2007
1.158
0
36
44
Dobova
Lahko ti povem svojo izkušnjo iz mariborskega EU-parka. Tam je SPAR restavracija direktno nad INTERSPAR trgovino. Sumim, da je bilo v gradbeni dokumentaciji to tudi zahtevano tako. Zakaj?

Nekako se mi dozdeva, da tiste izdelke, ki jih imajo v trgovini, v zmrzovalnikih in jim grozi "starostna smrt", po "posebnih dvigalih" samo pretovorijo eno nadstropje više. Sistem je po moje avtomatiziran tako daleč, da iz dvigala padajo direktno v friteze. Sledi postopek, kjer zaposleni na neveljavno študentsko napotnico z zajemalko pobere iz friteze glavno jed, preostanek olja v zajemalki pa precedi v lonec za dnevno juho. Juhi se nato preko posebnega mlinčka doda vegeta, ki hkrati potuje k sladici v dekoracijske namene. Solate domnevam, da gojijo prav tako popolnoma avtomatsko v lastni režiji, pod UV lučkami, ter zalivajo z Jamnico, kateri od starosti zmanjka mehurčkov. Umivanje pladnjev se po moje vrši z odpihovanjem ostankov hrane s pomočjo kompresorja. S tem se prihrani na vodi, katero lahko koristneje uporabijo za redčenje Coca - Cole v "šankomatu". Močno zamaščeni piskri se samo namočijo z vodo in shranijo. V omenjeni brozgi se po moje naslednji dan kuhajo testenine.

Ko si natovoriš kar se ti pač zdi srednje težko prebavljivega, sledi še zaslišanje in pridiga tete na blagajni, ki negoduje temu, da si zraven male juhe, vzel veliko solator, ker to ne gre tako, ker k srednji juhi pripada mala solata!

Ko razčaran ugotoviš, da bo pladenj bolje odnesti na "izpihovanje", kot uživanje, se z občutkom podobnim tistemu, ko spiješ dva deci pogretega olja zvezda, odpraviš v Tacosa. Pri tem se trudiš čim bolj diskretno prdet.

Ob večernemu teku na Pekarsko gorco, se vztrajno čudiš od kod hudiča vonjave po praženi koruzi, ob vsakem "spuščenem golobčku".

Štromči odsvetuje!
evil.gif
 

Supergirl

Pripravnik
1. feb 2008
321
0
16
Citat:
Uporabnik gs1422 pravi:
Ob večernemu teku na Pekarsko gorco, se vztrajno čudiš od kod hudiča vonjave po praženi koruzi, ob vsakem "spuščenem golobčku".

Jaz pa voham, kaj mi vsake tolko prinese neke vonjave skozi okno v stanovanje in študiram, če sosedje res ne jejo druga, kot pop-corn.
grin1.gif

Ravno zadnjič me je po dolgem času pot zanesla v restavracijo v Europarku. Drugače grem v Qlandijo, ker mi je lokacijsko bolj zanimiva, pa še manjša gneča je ponavadi. Ugotavljala sem, da so v Qlandiji večje porcije, velikokrat (85% primerov) pa sem še morala počakati, ker so ravno sveže pripravljali. V Europarku pa imajo očitno zadnje čase težave, ker sem že parkrat slišala od kolegov in domačih, da so ali driskali, ali jim je bilo slabo, ali jih je bolel želodec,...
crazy1.gif
Meni, na srečo (knock-knock) še ni bilo nič, tako da lahko govorim samo o izkušnjah drugih.

Lep pozdrav, pa
roza.gif
!
 

Mitzy

Fizikalc
19. jul 2007
1.079
0
36
Far from here
Supergirl, pozdravljena! Lepo te je videt na Alterju
smile-1.gif



@štromæi: Ah dej no dej, sej ni tako hudo. In bogve kje vse so se valjali tisti tacosi iz Tacosa
evil.gif



Drugače pa grem v restavracijo Spar mogoče 3-4x letno, ko sem v Cityparku, ker imajo veliko izbiro solat v solatnem baru, pa tudi če je zelenjava izpod UV lučke.
 

gs1422

ekonomist
13. okt 2007
1.158
0
36
44
Dobova
Ne boš verjela. SPAR - ov "Original American Pop Corn" mi je celo všeč. Svoj čas smo ga v študentu res veliko požrli.
grin1.gif
 

Fiatista

Pripravnik
1. sep 2007
670
0
16
Jaz grem dostikrat v šparovo v City-ja tle pr nas v Lj. pa sm zadovoljen.
Izbira je kar velika, zmerom se najde kaj po tvojem okusu. Glede na to, da se tam prehranjuje veliko ljudi, dvomim, da bi si upali privoščiti kakršnokoli "slabo" hrano in tudi moj želodec se še ni pritožil (tok-tok).
Porcije so solidne, včasih če sem res lačen kot volk se me bp usmilijo
smile-1.gif
.
Hrana je okusna, včasih kakšna stvar malo bolj, kakšna malo manj, ampak načeloma se mi zdi da je solidno.
No, še zmerom je menza, to drži, ampak upam trdit, da je ena izmed (naj)boljših! Sploh če pogledamo koliko je drugega sranja, npr. kak Sodexho itd.
Za zbirčne Metke in fine ritke, ki majo cajt 2 ure čepet u oštariji med šihtom pa naj grejo kam drugam...

Sem bil pa naprimer enkrat v tanovem Mečkatorju v Šiški v njihovi restavraciji in je živ PODEN! Neka kvazi mesna rulada - beri 2 žalostna koščka nečesa zmletega, zavitega v najbolj masten kos prašiča, kar sem jih kdaj videl. Meni je bil zelo skop, neke klobase, repa in podobno. Bljak (a je tok težko en normaln kos mesa ponudt)!
Naravni sokovi: malo da ne fermentirani, fuj!
Edini fižolova juhca je bla še kar ok.
Uglavnem, stran vržen denar, na koncu sem moral it še dol v štacuno in si kupit en sendvič da sem se najedel. Hm, zanimiv prodajni pristop!
Skratka, tam me ne bodo več videli!!! Kje so časi, ko je bil Zoki gazda
frown-1.gif
...
 

guardy

Guru
3. avg 2007
8.486
1.051
113
Obišči stran
Am, osebno sem že parkat rekel, če mi lahko zamenja tisti kos mesa za takega, ki ga je dobil tisti pred mano. Ker se res delaho norca. En dobi zrezek čez cel krožnik, drug pa niti polovico tistega. Cena pa seveda ista...
 

leprotto

Fizikalc
22. jul 2007
1.587
1
38
www.dlvkos.si
Mene sicer že res dolgo časa ni bilo v City Parkovi Špar restavraciji, ampak takrat ko sem zašla tja, so mi dali tako veliko porcije, da bi si jih lahko raporedila čez cel teden. Naravnost ogromno! Cena pa je bila ful nizka v primerjavi z raznimi menzami v centru LJ (sploh npr. Maximarket). Za menzo mi je delovala kolikortoliko okusna in predvsem poceni glede na količino.
 

Gustl

Pripravnik
5. sep 2007
252
0
16
Jaz jem v Sparovi restavraciji v City Parku nekje enkrat, dvakrat na teden. Kvaliteta hrane je nekako povprečna. Porcije pa kakor kdaj. Včasih res dobiš (pre)malo, včasih pa ful veliko. Cena se mi zdi pa kar sprejemljiva. Meni je všeč zato, ker lahko zraven zastonj parkiram, na hitro pojem in grem, pa tudi izbira je kar pestra. Včasih se mi pač zlušta in vzamem sveže ocvrt sir ali lignje
smile-1.gif
 

ahmet_car

poupismen
3. sep 2007
563
0
16
nevem ali ste slepi ali imate skrčene želodce da so porcije velike.
Jaz jem v city park restavraciji že od začetka in nikoli nisem bil zadovoljen z merco.Razen če naročujem na žaru.
Tam ima še večje krožnike tako da je primoran dati večjo porcijo.Ampak na žaru je že 10 let isto.
Saj hrana ni tako slaba pa tut izbira je ok.Zaradi tega hodim tja ker se zmeri najde nekaj za moj želodec.
Samo merce pa bi morali povečati nujno.Če ne me nebodo videli nikoli več.
 

CupraR

Majstr
21. sep 2007
5.639
146
63
Mah men je vse povedalo ko mi je na blagajni prbila : jedi z žara niso na bon.(citypark) Mel sm pa pohan sir (pač majo fritezo tm k je žar). Bumbarji eni..

Porcije so pa lih tolk za eno lepo malco, za ornk najest, no way..Vseeno pa gre vsake tolk cajta ke, ker je vsaj hrana kokr tolk uredu (sploh za menzo)
 

iii

Pripravnik
1. avg 2007
459
7
18
to govorimo o LJ-Spar Restavraciji a ne?

ker v CE se mi zdijo porcije normalno velike...
 

gs1422

ekonomist
13. okt 2007
1.158
0
36
44
Dobova
Recimo, da me tacosi iz Tacosa mikajo ravno zato, ker upam, da jih je tista študentka v kuhinji (z lastno napotnico) valjala kje drugje kot na pultu.
grin1.gif


3 x na leto na solato v Spar? Uf, redki so dnevi, ko se mi zahoče solata v oštariji (beri, zdravim mačka) in takrat mora biti servirana tako, da "pujsojedca" premami na pašo. Kakšna rukola s svežim ovčjim sirom, črnimi olivami, paradižnikom, toplim, sveže pečenim hlebčkom... Tega verjetno nimajo v šparu ne?
17758-icon_confused.gif


Brrrr, kar strese me, ko se spomnim, kaj vse smo kot študentje morali žreti. Kar solze mi stopijo v oči, ko se spomnim koliko smo ga bili zmožni prostovoljno popiti (neglede na kvaliteto). Ah to so bili časi...
cheer.gif
 

ChickenBoy

Fizikalc
27. avg 2007
1.918
0
36
40
Občasno jem na Viču v šparu. Porcije so vredu, itak pa jest ne pojem veliko. Hrana ma isti okus, ampak glede na to da jem na bon, se ne sekiram kaj dosti. Vsakič najdem kaj takega, kar se mi zdi užitno.

Sam pire krompirja ne vzet, ker je pa ogaben!
crazy1.gif
 

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Porcije so čisto solidne. Sploh če primerjaš malice v kakih drugih ljubljanskih menzah in gostilnah.

Ni pa to Prekmurje, da se razume.
evil.gif