spar mobi kartica promocijski popust

skorpy

organizatorka
18. jul 2007
7.801
0
36
41
do konca meseca je za mobi uporabnike možnost, da kupiš mobi kartico za 10 evrov, polnitev je pa za 20 evrov (ok, to že veste)

zanima me, če jaz kupim 10 kartic ali jih bom lahko filala dokler vseh ne porabim? Na samem računu piše veljavnost do 31.12.2018.
Si prav tolmačim, da lahko to serijsko št. kartice vnesem še na dan 30.12.2018 in bo moja polnitev za 20 evrov?

Sergio81

Fizikalc
29. jul 2007
1.651
0
36
V oblakih
V primeru, da račun do takrat ne bo zbledel, tako, da si ga raje kopiraj, še bolje pa če prešaltaš na kaj cenejšega
wink-1.gif

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.769
6.756
113
pri taščici
Nimam pojma. Vprašaj na help desk če boš tudi februarja dobila 20. Oziroma drugače:
Ali kupis vrednost 20 za 10,
Ali kupiš dejansko 10, pa bo mobi filal za 20.
Predvidevam da je prvo, tako da bo držalo tisto do 2018. Sem pa tudi sam mnenja, da je konkurenca cenejša kljub popustu v sparu. Razen če ciljas na nočne in vikend pogovore.
Bob ima ceno pogovora samo 1/3 mobitelove. Če pa greš na bob brez naročnine, je pa cena samo se 22% mobitelove.
Tile mobi paketi so res en nateg za reveže.

Sergio81

Fizikalc
29. jul 2007
1.651
0
36
V oblakih
Plačaš 10, dobiš 20 (do konc mesca trenutna akcija), napolniš do datuma na računu, paziš edino da ti tisk ne zbledi in ja konkurenca je tudi precej cenejša, ampak za nek sekundaren telefon, ki se drugače polni nekje na 2 meseca za 5€ nima najbrž neke veze.

skorpy

organizatorka
18. jul 2007
7.801
0
36
41
Citat:
Uporabnik Sergio81 pravi:
V primeru, da račun do takrat ne bo zbledel, tako, da si ga raje kopiraj, še bolje pa če prešaltaš na kaj cenejšega
wink-1.gif

sej sm mislila si št. napisat nekam
grin1.gif
se mi pač ne splača na naročnino.

tnx
cheer.gif

Mikulja

Fizikalc
9. feb 2012
1.111
0
36
kdo še sploh uporablja mobi???
bonk.gif

Če bi imela izi bi že tako imela teh 100% pršparanih pri klicanju!
evil.gif

Fak folk je res neumen da plačuje še 18 centov na minuto ko imaš pri iziju isto omrežje in storitve za 8 centov!
uf-1.gif

Joj!
jezen.gif

srce-1.gif

Mikulja

Fizikalc
9. feb 2012
1.111
0
36
Citat:
Uporabnik skorpy pravi:
Citat:
Uporabnik Sergio81 pravi:
wink-1.gif

sej sm mislila si št. napisat nekam
grin1.gif
se mi pač ne splača na naročnino.

tnx
cheer.gif

Narediš prenos na izi in obdržiš številko.
grims-1.gif

Aja pa če ne veš je pri iziju samo na kartice, kot želiš!

srce-1.gif

Nazadnje urejeno:

chancey

Pripravnik
26. apr 2010
460
3
18
Sedaj pa imam še jaz eno hipotetično vprašanje glede kartic.

Kot pravi mobitel, ti dobroimetje odštejejo od mesečne naročnine, če narediš spremembo iz predplačniške kartice na naročnino.

Sedaj pa vprašanje: če bi hipotetično kupil 24 kartic po 10e, bi dal 240e, s promocijo pa dobil 480e.
Zanimam se za paket 2013, ki pride 20,13e in potemtakem bi ob 2letni vezavi imel 1 leto zastonj. Bi to šlo?
sprasujem se.gif

S57BMU

Pripravnik
7. sep 2007
643
10
18
Citat:
Uporabnik Mikulja pravi:
kdo še sploh uporablja mobi???
bonk.gif

Če bi imela izi bi že tako imela teh 100% pršparanih pri klicanju!
evil.gif

Fak folk je res neumen da plačuje še 18 centov na minuto ko imaš pri iziju isto omrežje in storitve za 8 centov!
uf-1.gif

Joj!
jezen.gif

srce-1.gif

Pravzapav pri redni uporabi res ne, je pa pri eni zadevi praktično.
Doma imam v starem aparatu mobi sim kartico ki je ostala aktivna samo zaradi te ugodnosti: KLIK
Za dolge pogovore v mobitelovea omrežja je super. Plačaš 0,27 eur za skoraj neomejen dolg pogovor, skoraj pa zato ker po njihovem zaradi konfiguracije omeržje ne more biti daljši od 110minut, ampak primerjaj ti imaš pri 8cent/min po 60min pogovoru strošek 4,8eur, pri mobiju in tej opciji v linku si pa še vedno na 27centov/pogovor (v mobitelova omrežja seveda+debitel)
cheer.gif

Je pa res da za kratke pogovore to ni računice, tam pri cca 4min pogovoru in več pa je...
Meni se pa pri moji porabi na primarni številki še vedno najbolj splača paket 2012, ampak to je že druga zgodba...

Lp.

Mikulja

Fizikalc
9. feb 2012
1.111
0
36
to mislim da edino lahko koristi kakšni stari vešči ki leži na telefonu ali pa za kakšne nore zaljubljence, nobeden drug se ne pogovarja tako dolgo...no vsaj normalen ne hihi

ganges

Pripravnik
4. nov 2012
160
0
16
Si pomislila kdaj, da kdo rabi daljše pogovore za poslovno rabo, sestanke, ipd.? Niso telefoni samo za hitre dogovore kje se dobimo na pijački ipd...

lp

Mikulja

Fizikalc
9. feb 2012
1.111
0
36
hahaha ta je dobra! Poslovno rabo? Sestanke? Mobi? Think not!
bonk.gif

Poslovnež pa mobi?! hahaha umiram
hysterical-1.gif

Še drug dilerji se zmenjo na hitri in vržejo v kanto vse skupaj! hahaha
stupid-1.gif

srce-1.gif

S57BMU

Pripravnik
7. sep 2007
643
10
18
Citat:
Uporabnik ganges pravi:
Hehe kaj naj rečem - smešna si
smile-1.gif

lp

Ja, ganges točno to kar si napisal drži.
cool-1.gif

Pa tudi, ko/kadar kličem stranko za katero zagotovo vem da bo več kot par minut preverim v katerem omrežju je in to je to.
Pa še recimo za klepet s sestro ki je doma na drugem koncu slovenije je o.k., pa še bi se našlo...
Meni se zgoraj opisano varjatno zagotovo splača imeti, zato jo tudi imam
grims-1.gif

Lp.