SPAM in outlook expres

woofer

Pripravnik
25. avg 2007
103
0
16
Pri prijatelju ki ima ponudnika za internet storitve T-2, se je začelo v zadnjem časi pri pošiljanju pošte, dogajati sledeče: ko pošlje pošto , mu normalno prikaže, da je z pošto vse v najlepšem redu, naslovnik pa ki bi naj prejel to pošto, pa mu jo označi ko SPAM in vrže v mapo kjer je spam pošta...gre za en mail, ki pa roma na več naslovov..
zanima me slledeče: kaj se zgodi z pošto oz. zakaj pride do spama pri naslovniku?? a se da to kje nastavit da se to nebi pojavljalo ?? ali pa za to obstaja kaka druga rešitev ?
hvala

philips

Guru
Osebje foruma
Administrator
17. avg 2007
9.857
686
113
Očitno ima prejemnik nek spam filter (ali njegov ISP), ki mu narobe označi pošto.
Kakšne emaile pa mu pošilja ? Ker včasih znajo kaki linki in slike v emailu zmest spam filtre in potem po nepotrebnem označi email kot spam.

woofer

Pripravnik
25. avg 2007
103
0
16
čisto navaden text, par vrstic...je pa jeba, ker gre na več naslovov in potem vsakega klicat, če je dobil mail, pa je tudi nerodno.....moram pa preverit če je res pri vseh enako....

Hvala

Tusi

Fizikalc
3. sep 2007
1.234
1
38
Uporablja kdo kak spam filter za outlook express? Z googlom sem jih našel kar nekaj, toda katerga bi uporabil? Rabi se za Siolovo pošto, katera spudti skoz vse mogoče.

- SpamButcher (free)
- SpamFighter (free)
- Spam Filter Express
- SpamBully
- BullGuard (free)
- SpamPal(free)
...

Hvala za odgovore!

LpTuši

kostevc

muhar
24. jul 2007
1.364
2
38
Kostel
kostevc.blogspot.com
Citat:
Uporabnik Tusi pravi:
Uporablja kdo kak spam filter za outlook express? Z googlom sem jih našel kar nekaj, toda katerga bi uporabil? Rabi se za Siolovo pošto, katera spudti skoz vse mogoče.

- SpamButcher (free)
- SpamFighter (free)
- Spam Filter Express
- SpamBully
- BullGuard (free)
- SpamPal(free)
...

Hvala za odgovore!

LpTuši

MailWasher

Matko

pohodnik
18. jul 2007
5.613
713
113
Tisti, ki pošilja s T-2 mora obvezno pošiljati preko smtp.t-2.net (začetek marca so uvedli SPF)

http://www.t-2.net/?AUID=0EE65010734C1C010A98

Zgornji nasvet NE velja v primeru, da gostuješ pri Tuš-u. Tedaj si v globokem dreku, ker Tuš blokira port 25,
a T-2 SMTP strežnik se oglaša zgolj tam.

T-2 to že dolgo ve, a nič ne naredi.
evil.gif

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
45
Jaz sem uporabljal cloudmark desktop. Kul zadevica, preprosta in izjemno ucinkovita. Ni pa brezplacna, zal.