Soseska osmica, Ljubljana, Brod

Gatto

Guru
19. jul 2007
18.747
896
113
tu in tam
Šiptori so zadaj-že arhitektura spominja na njihove kulle.
wink-1.gif

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
38
Murgle
Za sedaj stoji tam ena stara hiša, vsaj kakor je meni znano...po moje investitor potrebuje kesh, da lahko začne graditi...

MojcaPokraculja

Pripravnik
6. okt 2015
65
4
8
Investitor: Brod Bivanje d.o.o.
Ustanovitelj: Beriæ Petar
Zastopniki: Pušnik Maja, prokurist ; Pušnik Bogdan, direktor

Ustanovitelj je tudi soustanovitelj portala Letalske.si, o direktorju pa verjetno ni treba posebej razlagat
smile-1.gif

MojcaPokraculja

Pripravnik
6. okt 2015
65
4
8
Citat:
Uporabnik stieber pravi:
Lahko poveš kaj več...ali pa softi?

Če to leti name, je odgovor, da lahko povem le toliko več, kolikor je javno dostopnih podatkov (ajpes ipd), ampak to lahko pogleda vsak. Tudi podatek o investitorju je na njihovi spletni strani. Dokler ni bilo tega posta, nisem niti vedela za ta projekt, sem ga pa pofirbcala in izpostavila investitorja, ker se mi je zdel zanimiv podatek, ki ga še ni noben omenil. To je vse.

matofill

Guru
18. sep 2008
3.703
774
113
Lahko tudi jaz, kaj več povem ....... v glavnem iz elitne soseske hiš, prvotno jih je bilo veliko manj , so zaradi lastne popolne nesposobnosti privabiti prave investitorje šli vse v smeri ceneje, ceneje , ceneje, ne pa elitno, tako, je sedaj zasnova za precej več hiš, ki so sedaj postali, kar večstanovanjski bloki ali vila bloki..... Poznam par potencialnih kupcev, ki so odstopili od projekta, ko so videli, končni koncept in kvadrature..., vse v stilu čim več, kot gre na čim manj prostora .... prvotno je bilo celo igrišče predvideno, ki je sedaj vprašljivo če bo. Po prvotnih predvidevanjih bi morale biti elitne hiše že ene par let vseljene .... iz zastopnikov tudi izvemo, kdo je dejansko zadaj..., znani lastnik neke borzne hiše ..... Skratka za elito se nikoli ne projektira na tak način, rezultat je tudi, da prav nobena elita tega ne želi kupiti, tako bo na koncu samo jokanje, kako ni denarja in izdelek nekje v povprečju.

Nazadnje urejeno:

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.329
7.372
113
Ce ima kdo tu denar, ga ima Beric, predvsem preko brata (slo reprezentant Robert Beric). Bogdan se bo pa verjetno malce vec sodiscem posvecal v srednjerocni prihodnosti glede na projekte kjer je sodeloval.