SonyEricsson Xperia ARC

Leon2007

Fizikalc
12. mar 2011
1.664
29
48
58
Horjul
Prosil bi za nasvet
Stvar je taka. Imamam omenjeni telefon, pa sem ga mimo garancije nadgrajeval na novejše firmware, sedaj ga pa ne morem več zbuditi. Če ga hočem vklopiti mi lučka LED na strani utripa zelo rahlo zeleno, ne dogaja se pa nič. Če ga priključim na računalnik ga PC companion zaznava pa zgubi pa zopet zazna pa zopet izgubi in to se ponavlja. Če ga priključim na spletno stran za nagrajevanje ga pa prepozna in lahko nadgrajujem program, ne morem pa delati nič drugega. Če ga priključim na omrežje s polnilcem LED zopet samo utripa.
Prosim za kakšen nasvet, če je še kaj možnosti, drugače bo romal pod kladivo.
Jože
confused-1.gif

Leon2007

Fizikalc
12. mar 2011
1.664
29
48
58
Horjul
Hvala za nasvet, vendar mi ne uspe. Problem je verjetno v povezavi na PC, ko mi povezavo drži recimo 30 sec. pa prekine pa ponovno vzpostavi, in to dela tako stalno( takrat ko je povezava jo na PC vseeno ne vidim). Ko ga povežem na "Clienta" mi povezava ne pade, samo pozna se pa nikjer nič( ne zalavfa). Ko delam z "xxxtool-om", mi pa povezava prekinja, tako da ne naredi nič, to se lepo vidi na programu, ko ti izpiše vse poteke. Je moče kje še kakšna varianta?
Prosim za kakršen koli nasvet.

Nazadnje urejeno:

Leon2007

Fizikalc
12. mar 2011
1.664
29
48
58
Horjul
Verjetno ne bo šlo, ker nimam oroginalnega firmware-ja več gor. Ko sem ga priklopil mi je javil SE updater, da nimam original opreme gor in ne spusti čez.

pretnarm

Pripravnik
22. jul 2011
52
0
6
Si firmware nameščal iz xda-developers?
Imaš odklenjen bootloader, rootan telefon?
Lahko prideš v recovery? (telefon prižgeš in pritiskaš tipko za nazaj)

Leon2007

Fizikalc
12. mar 2011
1.664
29
48
58
Horjul
Firmaware sem nalagal z Wotan serverja.
Telefon verjetno oz.sem sigurn da ni rootan.
V recovery nemorem priti, ker mašina ne odziva na tipko on/off.

hrci

Pripravnik
22. jan 2008
865
2
18
ksz..

sorry da ti temo jemlem, samo me zanima če bo xperia S dobla JB upgrade?.. zaj če ve kdo k mi ICS ni glih neke

pretnarm

Pripravnik
22. jul 2011
52
0
6
Citat:
Uporabnik hrci pravi:
ksz..

sorry da ti temo jemlem, samo me zanima če bo xperia S dobla JB upgrade?.. zaj če ve kdo k mi ICS ni glih neke

Xperia S bo verjetno nadgrajena na JB, je modelsko leto 2012 (Xperie iz leta 2011 pa uradne nadgradnje ne bodo dobile)

Nazadnje urejeno:

hrci

Pripravnik
22. jan 2008
865
2
18
gut gut :D.. zanima me še ke je s totim google vanila, ki bi naj posebno za xperio s bil.. ke je to sploh?

tonek

Pripravnik
3. dec 2011
210
0
16
Če experio arc s nadgradim z njihove strani na android 4, potem bo najbrž angleški?
lp

pretnarm

Pripravnik
22. jul 2011
52
0
6
Citat:
Uporabnik tonek pravi:
Če experio arc s nadgradim z njihove strani na android 4, potem bo najbrž angleški?
lp
S čigave strani?
Če misliš iz SonyMobile.com ali wotan, potem je Android OS na vseh Xperiah že od različice 2.1 tudi v slovenskem jeziku (vključno s tipkovnico in slovarjem)
zmaga.gif
, izbira jezika je na voljo takoj po namestitvi

Nazadnje urejeno:

Leon2007

Fizikalc
12. mar 2011
1.664
29
48
58
Horjul
Ja samo pazi, če preko Wotana nadgrajuješ, potem ne moreš iti več nazaj na Sony center.
Lp,
Jože

Leon2007

Fizikalc
12. mar 2011
1.664
29
48
58
Horjul
Glede na moje težave, vam sporočam, da sem odkril vzrok in ga tudi odpravil.
Hvala za vse nasvete.
Jože

saiko

Pripravnik
16. avg 2007
382
1
18
Kransterdam
ksz

Kakšna je razlika v delovanju po upgrade na 4.0.4 iz originalnega 2.3.4 ?
Boljša polovica ima tale telefon, pa bi naredil update, seveda če se sploh splača...
Update je uradni iz SonyMobile.com
confused-1.gif

Hvala