Sony VAIO VGN-N21Z/W + Widows XP

CDS

Pripravnik
17. nov 2007
430
4
18
Ljubljana
www.cassettedeck-service.com
OK...dobil sem od kolega omenjenega laptopa, da mu dam Visto dol, ker pač mu ne sede, se ne znajde...kakorkol že v XP-jih je bolj domač.
XP cd not...format...winsi gor...in problemi so se začeli. ne morem poinštalirat, ne wifi-ja, ne card readerja,....grafo mi je ratal. NA splošno pa kakor sem POTEM bral po forumih, ni opcije 1:1 zamenjave, oz. downgrade iz Viste na XP. Kaj nej rečem....fakof. Če mi lahko kdo pomaga, bom vesel....
WIFI je od intela...vse njigove driverje sem pa tudi že sprobal in noben ne prime....je pa WIFI bistven, ker lih to rabi kolega. Brez readerja bo šlo, modema tut ne rabi.....

wacko

Fizikalc
18. jul 2007
5.450
0
36
Kaj ko bi probal naložit Everest gor, pa točno poglej katere zadeve ima gor. Se mi zdi mal čudno, da laptop nebi bil kompatibilen z XP-ji oziroma da zanj nebi bilo driverjev....

maggio

Fizikalc
19. avg 2007
1.704
1
38
Lj-bežigrad
ups

zgleda da so ga ornk zasrali
hysterical-1.gif

wacko

Fizikalc
18. jul 2007
5.450
0
36
Mnja... očitno res ni tole sposobno XP-jev poganjat :norec: Mal neresno s strani Sonya.....

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Uporabnik stein pravi:
Izdelke, ki ne delujejo, vračam.
Kaj pa vi ?

Izdelek z "out of the box" OS deluje... To bi ugotovil tudi servis in vracilo zavrnil.

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
KLIKY

there is hope... ko izpolnis podatke ti omogocijo DL vseh driverjev za downgrade
pozdrav.gif

alternativa:
DL XP gonilnikov za VGN-N19VP/B

mrezni so isti
cheer.gif

Nazadnje urejeno: