Zdravo. sem popolni nepoznavalec LCD televizorjev.
zadeva je taka, selimo se in bomo staro crt kišto zamenjali za LCD.
ampak na trgu je poplava teh izdelkov in ne vem, za katero bi se odločili.
nekako sem izbral v naslovu omenjene proizvajalce, zdaj pa ne vem, kateri model izbrati.
imamo navaden analogen TV signal, nobenih hudih zahtev (blu ray, kaj je že to), gledamo morda kaki navadni DVD, drugače pa poročila in kakšen film kdaj.
TV ne bo večji od 66 cm (26 inch), ker večji niti ne gre v predviden prostor (no, morda bi lahko šel na 82, a se mi zdi, da ne potrebujem).
zdaj pa, kaj od naštetih kupit.
za TV ne bi dal več kot 500 eur.
kolikor sem gledal, mi glede na izbrane kriterije najbolj odgovarja philips.
tale
a bi raje izbral katerega drugega?
tu na forumu sem nekaj bral o "panelih", ne vem, kaj je to, ampak v tej low budget klasi je verjetno vse isto.
LG in Samsungi so malo cenejši, Sony dražji. a so zato kaj slabši/dražji, ali plačaš zgolj znamko.
hvala za nasvete.
lp
zadeva je taka, selimo se in bomo staro crt kišto zamenjali za LCD.
ampak na trgu je poplava teh izdelkov in ne vem, za katero bi se odločili.
nekako sem izbral v naslovu omenjene proizvajalce, zdaj pa ne vem, kateri model izbrati.
imamo navaden analogen TV signal, nobenih hudih zahtev (blu ray, kaj je že to), gledamo morda kaki navadni DVD, drugače pa poročila in kakšen film kdaj.
TV ne bo večji od 66 cm (26 inch), ker večji niti ne gre v predviden prostor (no, morda bi lahko šel na 82, a se mi zdi, da ne potrebujem).
zdaj pa, kaj od naštetih kupit.
za TV ne bi dal več kot 500 eur.
kolikor sem gledal, mi glede na izbrane kriterije najbolj odgovarja philips.
tale
a bi raje izbral katerega drugega?
tu na forumu sem nekaj bral o "panelih", ne vem, kaj je to, ampak v tej low budget klasi je verjetno vse isto.
LG in Samsungi so malo cenejši, Sony dražji. a so zato kaj slabši/dražji, ali plačaš zgolj znamko.
hvala za nasvete.
lp