Po krajšem odbobju gledanja in spoznavanja Sony-ja sem res zelo zadovoljen. Imam pa nekaj vprašanj, saj imam problem kako nastaviti določene stvari, ki jih TV omogoča, pa jih žal z mojim omejenim znanjem Računalništva(ja, tv je že kar ene vrste računalnik), ne zmorem...
1. Povezava računalnika s kablom: S starim kablom ne gre, na TV-ju se prikaže samo računalniško ozadje brez ikon, v najboljšem primeru mi uspe prikazati ozadje samo z nekaj ikonami, resolucije ne morem nastaviti...Ali je keč v kablu, za izhod uporabljam S-video, v TV pa gre scart? Na starem TV-ju je delalo... Rad bi na ta način predvajal filme na compu in jih gledal na TV-ju.
2. USB ključek mi noče predvajati filmov, čeprav naj bi to bilo omogočeno. Do sedaj mi je uspelo predvajati le en film, pa še ta je delal brez podnapisov, ostali ne delajo, čeprav mislim, da so v istem formatu, pač potegnjeni s pašnika.
3. Preko domačega omrežja sem se povezal z računalnikom, na TV-ju lahko gledam slike, poslušam glasbo z računalnika, spet pa ne morem predvajati video posnetkov oz. filmov, ki so na compu...
4. Na TV-ju obstaja ena opcija, da TV registriram preko računalnika za DivX(R)Vod za gledanje zaščitenih videov. Pripisana je tudi registracijska koda. Kaj naj bi to pomenilo in kako sploh potem prenesem registracijo v TV?
V glavnem ,kar nekaj vprašanj, na katere ne najdem odgovora tudi v navodilih... Sigurno pa sem še kaj pozabil...