Sony KDL-40W4000

Ribica

Zelenc'
13. okt 2007
22
0
1
Pozdravljeni! Tudi jaz sem v fazi nakupa LCD TV. Pregledala sem že precej ponudbe, pa mi je nekako ta še najbolj všeč. Malo sem gledala cene pri različnih trgovcih, pa sem zasledila, da je daleč najcenejši pri Mediamarketu (ostali ga imajo za cca. 1500 EUR, ta pa samo za 1150 EUR). Ali je že kdo kupoval pri Mediamarketu? Da ima kar 400 EUR ceneje od ostalih, se meni vseeno zdi malo sumljivo. Upam, da ne prodaja kakšnih ponaredkov.

Sicer me pa zanimajo vaše izkušnje s tem TV, če ga že kdo ima? Kako se obnese? Hvala za mnenja.

Mikrohard

iPhone Profi
20. jul 2007
5.868
753
113
www.jernej.org
Mi smo že 2 tv-ja kupili pri mediamarket.si. To niso nobeni ponaredki ali kaj podobnega. Pač uvozi televizije iz tujine (verjetno pri kakem masovnem kupcu) in jih prodaja samo na gotovino. Naše televizije delajo brez problemov, tako da garancije nisem nič uveljavljal. Dobiš pa eno leto garancije.

Ribica

Zelenc'
13. okt 2007
22
0
1
No, potem pa fajn. A je Mediamarket samo spletna trgovina, ali lahko tam tudi osebno prevzameš robo?

Jerez

Pripravnik
27. jul 2007
561
0
16
Citat:
Uporabnik Ribica pravi:
No, potem pa fajn. A je Mediamarket samo spletna trgovina, ali lahko tam tudi osebno prevzameš robo?

Imajo prodajalno na Kajuhovi 15 (malo naprej od Bauhausa) in greš lahko osebno tja. Mislim pa, da boš morala kak dan počakat potem ko boš naročila. Najbolje da prej pokličeš in vprašaš, če imajo na zalogi ..

alal

Zelenc'
19. avg 2007
23
1
3
Tudi jaz sem pozimi kupil pri njih KDL 40v3000
smile-1.gif