Sony Ericsson W760i?

border

Pripravnik
9. apr 2008
222
0
16
Kaksne imate izkusnje?

PRedvsem me zanima navigacija? Je mozno namestiti GARMIN MOBILE XT in nato AdriaRoute?

dr__de

Zelenc'
24. avg 2008
10
0
1
ja mene tud zanima tale telefon...symbiana pa nima!

sam mal me moti, k nima flasha ta telefon!:/

border

Pripravnik
9. apr 2008
222
0
16
kaj pa potem GPS????... da mi sporoci trenutno lokacijo kje se nahajam.... bedarija.

dr__de

Zelenc'
24. avg 2008
10
0
1
ja maš wayfinder, samo ti sproti nalaga karte iz neta, tko da je treba plačat neki!

border

Pripravnik
9. apr 2008
222
0
16
Pol rajs kupim NOKIO N95, k ma simbyan nalozen gor. Pa je samo za 50 eur drazja.

Se eno vprasanje, kateri telefon do 200 eur omogoca nalaganje Adriaroute?

badguy777

PDA maher
22. jul 2007
4.478
0
36
MB Okoliš
Pa ni pomembn samo operacijski sistem. Priporočam, da gledaš tudi za velikostjo zaslona. Tudi tukaj je HTC na vrhu, zaenkrat še.
No, sej maš dlančnike s še večjimi zasloni in VGA resolucijo, samo tisti že skorajda niso več žepni.
tongue-1.gif

d3esaly

Fizikalc
1. jun 2008
461
41
28
Glede na to, da ni "smart phone" oziroma nima symbiana, lahko uporablja wayfinderja ali pa navigatorja pri mobilnem operaterju. Je pa res, da vsi ti sproti nalagajo karte na telefon in nimajo opcije za prednaložitev kart kot npr. garmin, tomtom, ... Za tovrstno navigacijo bi rabil telefon s symbianom oziroma windows mobilom.

LP

d3esaly

Fizikalc
1. jun 2008
461
41
28
Kot sem malo prebral po spletu mislim, da sta tako wayfinder kot goggle maps že prednaložena na telefon! Tako da naj kolega malo pobrska po navodilih ali po samem telefonu!

LP

kostevc

muhar
24. jul 2007
1.364
2
38
Kostel
kostevc.blogspot.com
Citat:
Uporabnik d3esaly pravi:
Kot sem malo prebral po spletu mislim, da sta tako wayfinder kot goggle maps že prednaložena na telefon! Tako da naj kolega malo pobrska po navodilih ali po samem telefonu!

LP

To ve da ima prednaloženo, mene je zanimalo oz. me zanima samo to, če obstaja kakšna druga varianta, ki se bi lahko naložila na telefon ...

lp, kostevc