Sony Ericsson ELM

Cash

Guru
19. avg 2007
8.073
983
113
Pozdravljeni

Nabavil sem Elma, pa mi ne da miru ena stvar in sicer...če te nekdo kliče in te ni pri telefonu, nakar prideš čez 5 minut in na telefonu od daleč ne moreš ugotoviti, če te je kdo klical, ker ne utripa nobena lučka, niti na zaslonu ni nobenega opozorila --> moraš stisniti bilokero tipko, da se ti zaslon prižge in šele tedaj vidiš, da imaš recimo neodgovorjen klic oz. sms. Če ve kdo kako rešitev, bi ga lepo prosil, če mi jo napiše. Najlepša hvala
smile-1.gif

Dekster

MOBITEL PR
8. apr 2009
995
0
16
Ljubljana
Lučka nemore goreti, ker je preprosto ni, ali pač!? Namreč, če je zgrešeni klic imaš zgoraj vidno rdečo puščico, to da moraš neko tipko pritisniti, ni pa nič drugega kot zgolj varčevanje mobilnika z energijo oz. zaslon samodejno potemni, ko je neaktiven. Pri tebi je še dobro, čeprav je telefon recimo zaklenjen, imaš zgoraj vidno puščico, sms ipd., da te je nekdo kontaktiral, recimo pri SE Vivaz pa moraš prav še odklenit telefon, da preveriš, če si imel klic ali sms, ker drugače ti kaže kot da se ni nič zgodilo
smirk-1.gif
.

Torej tudi v nastavitvah telefona, mislim da nemoreš nastaviti, da ti je zaslon ves čas aktiven, tudi če bi imel, ti baterija najbrž nebi preveč zdržala
grin1.gif
.

Lp.

Cash

Guru
19. avg 2007
8.073
983
113
No, lučke verjetno res ni...Drugače pa rdečo puščico imam seveda vidno, pa tudi za sms mi pokaže ikonco, vendar moram stisnit sredinsko tipko, da se zaslon prižge, ker drugače je zaslon izklopljen, kot praviš. Pri prejšnjih SonyEricssonih si pač pri nastavitvah ure obkljukal še možnost "prikaz ure v spečem stanju" in ko te je nekdo klical, si imel še prečrtano puščico al kaj je že blo poleg ure in si že od daleč videl, če si imel zgrešen klic oz. sms, pri tem pa moram skoz pritiskat. Mobitel sicer imam v pisarni, vendar zaradi narave dela večkrat (30-40X na dan) grem stran od mobitela in ko pridem nazaj, ga moram skoz šlatat in gledat, če me je kdo klical. Tudi s seboj ga ne morem imeti ravnotako zaradi narave dela...zato se mi gre, da bi že od daleč videl, če me je kdo klical...do sedaj nisem imel s tem problema, pri ELMU pa očitno je...
rolleyes-1.gif

Cash

Guru
19. avg 2007
8.073
983
113
Čudno....namesto, da bi vsaj pustili opcijo, jo gredo skenslat....takoj žrtvujem nekaj baterije za tole funkcijo...no, pa vseeno hvala za čas, ki sta si ga vzela zame.....
grin1.gif