šolska tabla

benetke

Zelenc'
13. dec 2011
4
0
1
Pozdravljeni,
hčeri bi Dedek Mraz rad prinesel šolsko tablo. Iščem zeleno, magnetno, lahko staro in ne preveliko ( do dimenzije 120 x 120 ali res max 120x 150). Mi lahko kdo svetuje, kje kupiti ali pa jo ima celo sam? hvala! Brinja

Benady

Fizikalc
20. jul 2007
6.825
1
38
Običajne dimenzije starih zelenih so 120 x 120 in 120 x 240 cm. Ampak stare zelene niso magnetne
ne-ne-1.gif

Nove imajo pa recimo TU , cene mi pa niso znane

Benady

Fizikalc
20. jul 2007
6.825
1
38
Taka je pač cena ŠOLSKE table, namenjene vsakodnevnemu pisanju s kredo. Ne vem če si upoštevala brisanje, pri suhem se dela prah, pri mokrem je pa mokro
smile-1.gif

Morda bi bila za domačo uporabo boljša izbira bela magnetna piši-briši tabla npr markerji

benetke

Zelenc'
13. dec 2011
4
0
1
Sva razmišljala o tem, pa nama je ljubša kreda od tistih flomastrov, ki običajno kar precej smrdijo. Hvala! B.

Benady

Fizikalc
20. jul 2007
6.825
1
38
Še to: če boš kupila rabljeno zeleno iz kake šole upoštevaj da v šolah table menjajo šele, ko se površina izrabi in kreda več dobro ne prime
frown-1.gif
edino zadnje čase se navadne table pospešeno menja za interaktivne, to pa res

Morda pa cenovno ugodni približek interaktivne table - WII s posebnim softwarom + bela mat iveral tabla
cheer.gif

V skrajni sili se kupi primerno velik kos vezane plošče in se pobarva s posebno "šolska tabla" barvo (ne vem točno katera je prava
rolleyes-1.gif

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
Mi imamo tako, da je na eni strani navadna tabla, na drugi pa bela magnetna. Poleg so še magnetne črke in številke.

Moral bi pa krvosesa vprašat koliko je stala in kje jo je kupila.

vincent

Guru
Osebje foruma
31. avg 2007
13.301
1.924
113
Če so flomastri porblem...se dobijo taki brez vsakega vonja.

Menis ebolj zdi da se otroci hitrio naveličajo zadevm, tako daje dobro geldat v smeri, da se potem zadevo uporablja kot 'oglasna deska'..torej da pomembnejše stvari pritrjuješ na njej z magneti.

Krede si osebno ne bi želel v stanovanju ker je enostavno preveč prahu in packarije.