Solo spletna trgovina

kdosemjaz

Fizikalc
1. avg 2007
1.654
0
36
Dragi moji,

ne najdem nikjer kakšne besede o spletni trgovini SOLO, pa sprašujem tu. Ima kdo že kakšne izkušnje? Rabim en artikel, pa ga imajo pr njih resno ceneje.
smile-1.gif

kdosemjaz

Fizikalc
1. avg 2007
1.654
0
36
Vidim, da so Solo fantje in dekleta precej neresni, glede na šimfanje. Če pa česa ne prenesem, je pa nategovanje (v tem primeru potrošnikov). Preusmerjam pozornost na enaa.com.
smile-1.gif
Se strinjamo, da je enaa.com kul?

Jernej

Fizikalc
18. avg 2007
7.124
0
36

Opravil že ene 5 nakupov.

Zaenkrat brez posebnosti... naročeno, plačano, prevzeto.

kdosemjaz

Fizikalc
1. avg 2007
1.654
0
36
OK, očitno ne znam uporabljati funkcije Iskanje.
redface-1.gif
Je pa zanimivo, kako se izkušnje s spletnimi trgovinami razlikujejo.

x5x

600.registrirani uporabnik
22. avg 2007
2.663
9
38
Ljubljana- okolica
Naročal 2x prvič brez problema. Drugič najprej kličem za nek printer če ga imajo res na zalogi(bral na alterju da je fajn prej poklicat) mi zatrdijo da je. Ok naročim po 1 tednu nič... kličem pravi da bo pogledala ter da me pokliče nazaj v roku 30 min. Jo kličem čez 1 uro kaj pa kako, še vedno brez imformacij. Nato sem klical spet čez nekaj dni, kaj kako pravi spet da me pokličejo čez 30 min... trenutno je 1 več kot mesec okoli oz zadnega klica , mailov ni tako da sem že drugje kupil.
tako da če nujno rabiš raje išči drugje pa čeprav bo 5-10€ dražje

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Največ nakupov oprevim preko njih, vse je še vedno prišlo v roku in delovalo brez problema. Kot sem že napisal v temi o solo.si, pa samo enkrat 2 tedna ni bilo diska, sem pisal in so takoj poslali.

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
ma te spletne trgovine so vse iste.
tut z enaa sem imel težave z dostavo, so dostavli na napčni naslov. tut pri mimovrste nisem dobil, pr eni tretji sem že v naprej plaču pa me drug dan kličejo da nimajo na zalogi, sem mogu še 2x poklicat, da so mi dnar nazaj nakazal. na solo sem 3x naroču, do zdej vse ok.

moje mnenje, če kupuješ prvič in se ti mal mudi z izdelkom priporočam, da se pokliče in res preveri, če je na zalogi.

Odisej

arhivar
Osebje foruma
Administrator
2. sep 2007
7.645
9
113
Alter.si
www.skodelica-s-sliko.com
Hja... jaz imam s solo dobre izkušnje. Ampak če nekaj res rabim, se držim pravila, da najprej pokličem in vprašam, kdaj lahko pridem iskat.
zmaga.gif

Sem pa tudi z enaa že imel probleme, predvsem z arogansnostjo zaposlenih.
rolleyes-1.gif