Sogovornik me slabo sliši preko BT avtoradia

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.564
1.090
113
Titograd
Pri prenosu imenika preko BT iz Nokie na radio mi je napisalo na koncu prenosa tole, radio sem ugasnil parkrat in prižgal in še vedno piše to, s telefonom ne morem delati nič drugega. Gugl ne najdee nobene pametne rešitve.

V navodilih piše "turn the ignition OFF and ON" za ta error, mišljeno s tem ugasnem in prižgem radio ali avto?

Nazadnje urejeno:

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.564
1.090
113
Titograd
Zaenkrat je pomagal reset mikroprocesorja. Možno da je javil error ker so bile nastavitve od prejšnjega telefona še gori? Prejšnji telefon sem sicer zbisal, pa če so mogoče ostali gor kontakti še ali kaj jaz vem......

Bi bilo bolje če bi kopiral en po en kontakt in ne cel imenik?

Nazadnje urejeno:

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.564
1.090
113
Titograd
Je bolje, zdaj je lepo shranil imenik. Zdaj pa druge stvari...... kvaliteta govora je porazna, sogovornik me dobro sliši šele ko imam mikrofon čisto pred usti, ko je bil med volanom in števci (nekaj več kot 50 cm od ust) pa zelo na tiho, kot da sem par metrov vstran, je to normalno? Jaz recimo sogovornika slišim zelo dobro. Mikrofon pa je pač ta ki je poleg radia.Sicer ko sem ga vlekel od radia skozi armaturko, mi je plastično ohišje razpadlo, ampak sem ga sestavil, pa verjetno to ne vpliva ne....

B81

22. jul 2007
36.996
10.530
113
Kaki avto? Mogoče Ford?
Ker mi mama isto pravi, pa tudi imenika itak nisem uspel spravit v avto...

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.564
1.090
113
Titograd
sori, malo pozno.....

Fiata mam. Imenik pa gre noter, samo če vse naenkrat preneseš mu je izgleda preveč...... Jaz sem jih dodajal noter po 2 ali 3 pa je šlo. Glede kvalitete pogovora pa je verjetno enostavno mikrofon pač kaki je, tako da bom kupil Parrotovega.