softi slo

• Ustvarjalec teme Izbrisan uporabnik 3287
  • Začetni datum
Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.
I

Izbrisan uporabnik 3287

slo je postala zelo softi drzava. telekom bo ekonomskim prebeznikom talal simke z prednalozenim denarjem, rdeci kriz jim daje plastenke (oni pa te plastenke polne mecejo v policiste). tv postaje prenasajo prebeznika, ki govori kako je v slo lepo in da je policija zelo prijazna....druga pove, da so prebezniki iz irana, iraka, pakistana, ter na koncu doda: aja pa iz sirije..... jih bomo mi zadrzali v slo in jih vabimo se vec? Presneto, dajmo malo bolj na ostro. al smo res pusy

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Uporabnik smt pravi:
slo je postala zelo softi drzava. telekom bo ekonomskim prebeznikom talal simke z prednalozenim denarjem, rdeci kriz jim daje plastenke (oni pa te plastenke polne mecejo v policiste). tv postaje prenasajo prebeznika, ki govori kako je v slo lepo in da je policija zelo prijazna....druga pove, da so prebezniki iz irana, iraka, pakistana, ter na koncu doda: aja pa iz sirije..... jih bomo mi zadrzali v slo in jih vabimo se vec? Presneto, dajmo malo bolj na ostro. al smo res pusy

Resitev je na dlani... Zazgi izmetje, copatke na noge in na pot proti Nemciji. Ni vraga da tudi ne dobis vse goodije
priden.gif
brezplacno simka in plestenka vode bo vrhunec v tvoje zivljenju ocitno.

I

Izbrisan uporabnik 3287

eazy, mal se umiri. saj te razumem. vendar se ne spuscaj na osebni nivo. jasno?

I

Izbrisan uporabnik 3287

gatto, ...eh brezveze. k si se glih ti.... ti ne bom napisal kaj si mislim o tebi

Gatto

Guru
19. jul 2007
18.747
896
113
tu in tam
Napiš, kaj se bojiš..na [cenzura]. mi gre, ker je 19 tem odprtih zaradi istega sranja, nabija se pa zgleda povsod isto..moderatorji pa spijo.

yahel

Fizikalc
23. jan 2013
3.539
61
48
a dej Gatto ne nabijej, ko se vi trije s caplom spravite spamat offtopic s svojimi privat zgodbicami v čisto vsako temo je pa vse ok? takrat tut moderatorji spijo

I

Izbrisan uporabnik 3287

je reku bojim.
hysterical-1.gif
meni gre tudi veliko stvari na [cenzura], ampak sory nisem peederko

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.104
16.310
113
...ksz...

Topicov o migrantih je dovolj, osebnega podj3bavanja pa tudi tako da zaradi splošne lažje preglednosti in urejenosti foruma zaklepam tudi to temo.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.