Sodišče se je zmotilo v hišni številki

Tenforest

Guru
3. sep 2007
5.809
561
113
42
povsod malo
Nam šel v podrobnosti, da se kdo ne bo prepoznal...
Na kratko dobil sem pošto od sodišča zaradi x zadeve ker so se vsi sodniki izločili in ima drugo sodišče zdaj čez in sem dobil pošto zakaj tako, itd. in notri so se 1x zmotili v hišni številki npr jaz stanujem na 1 napisali so pa 38.
Kaj zdej al naj jih prijazno opozorim, da so se zzatipkali ali naj bom tiho?
Aja nič nisem kriv.

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Odvisno kaj je dobro zate - če toži nekdo tebe bodi tiho. Če si priča nekje in želiš pomagat pri razrešitvi primera pa prijavi za vsak primer.

Problem bi lahko nastal edino, če se nebi pojavil na sodišču ker kao nisi dobil pisma, poštar pa bi dejal, da je pismo oddal v vaš nabiralnik.

Tenforest

Guru
3. sep 2007
5.809
561
113
42
povsod malo
Mah eden me je pretepel in je on vsega kriv in so se zmotili v moji hišni številki v bistvu samo 1x recimo, da jaz stanujem na X ulica 1 on pa Y cesta 38 in so napisali pod mene X cesta 38 pod njega pa Y cesta 38
Drugače je bil pravilno napisan moj naslov na priporočeni pošti.
Pod sklep je pravilno napisan moj naslov pod obrazložitev pa ne.
Pa jaz sem šele danes opazil ko sem bolj podrobno prebral (v petek zjutraj sem bil pač mačkast od četrtkanja
smirk-1.gif
)

P.S.
Po vsej verjetnosti bom dobil čez poletje (poletno delo) diplomatski status a to še kaj spremeni vse skupaj?

Nazadnje urejeno:

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.265
7.049
113
Saj si podpisal, ko si dvignil?

Jaz sem imel enkrat sledečo zadevo:

tožili so me zaradi neke goljufije ali kraje, vmes je bil podan nek izračun, ki po nobeni logiki ne gre skozi, torej je napačen. Vletim na sodišče in rečem, da je tole krneke in "izračunam, da ne gre skozi"..pa gleda sodnik tisto..in reče aja, tukaj so se pa zmotili ja, jaz imam tu prav napisan (bila je ena nula preveč) in smo zaključili.

Sem enako najebal, je pa res..da če bi imel kakega odvetnika, bi mogoče tole padlo, ali pa tudi ne.

Tenforest

Guru
3. sep 2007
5.809
561
113
42
povsod malo
Ja sem se ja ker sem vedel, da bo prišlo. Je pa poštar rekel, da je njemu čisto vseeno ali se podpišem ali ne ali prevzamem ali ne po 15 dneh se šteje, da sem prevzel pošto.
Je pa hec v pismu piše, da je bilo sklenjeno 2 meseca nazaj pa sem šele zadaj dobil!

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.265
7.049
113
Tudo to smo že doživeli, ne skrbi
wink-1.gif

Če ti ne bi prevzel in bi poštar vrgel v kaslc, bi lahko ti rekel, da tega nisi dobil in da ti naj pokaže "original", kjer bi potem bila napačna številka in bi rekel "aha...", ampak kako gre to tebi v dobro ne vem.

Če je veliko sranje, najamni odvetnika in se ne igraj don kihota, naj drugi uredijo, tisti ki so zato učeni.