Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Ima kdo izkušnje ali morda ve, če novešji SmarTV-ji omogočajo, da vanj le priključiš USB disk in nanj snemaš? Recimo DVB-C televizor, brez vseh drugih zunanjih škatel. Torej le televizor in USB disk. Gre? SW oz. vmesnik televizorja ima to funkcijo?
Samsung ES5500 . Snemam na disk. Tudi na USB ključ se da, samo mora biti malo hitrejše sorte, ne ravno kitajski šit, ker preveri hitrost. Pa tudi posnetke se potem da na računalnik naložiti in jih gledati s katerekoli naprave. Samo en program moraš za to inštalirati, kateri bere format diska.
Ne vem, če je ravno tako enostavno. Jaz sem moral najprej instalirati določene aplikacije, da so poskusile pridobiti dostop do posnetkov (ne dela na vseh). Potem pa posnetke z drugo aplikacijo preneseš na računalnik in dekriptiraš. Izkorišča pa tole en hrošč v Skypu na Samsungih tako, da ti ob uporabi tega ne dela Skype.
Moj Philips ( ni smart ) snema na disk velikosti najmanj 250 GB. Ker nimam nobenga tazga okoli še nisem sprobal, Timeshift pa potrebuje manj placa in disk (ali usbkey) formatira v ext3 se mi zdi.
Hm, en moj cheap shit dvb-t sprejemnik lahko snema več programov hkrati (do zdaj sem probal samo dva), medtem ko gledaš nekaj drugega. Pogoj je samo, da so na istem mux-u, ker v času snemanja je dostopen samo tisti mux.
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.