Snemalnik na Samsungu

BorutMaja

Pripravnik
23. jul 2008
97
0
6
44
Pred kratkim sem si kupil LCD TV Samsung. Takoj ko sem ga odprl, sem zgrabil za dalinar (pilota) in ko sem videl, da je na njem možnost snemanja, sem takoj, ko sem tv skup sestavil in jo prižgal opazil, da snemalnik ne dela, oz sploh nikjer ni te funkcije.

Sem prebral navodila:
tttttt.jpg

Pol sem pa isto naredil v TVju. Šel sem pod Tools, nastavil tako kot nastavitve zahtevajo, pa nikjer ne piše, da je kje snemalnik na voljo:
14082009161.jpg

Mogoče kdo ve, zakaj je tako? Kaj bi mogel narediti, da bi imel tako, da bi lahko snemal=

In še to, Rad bi, da bi gledal tv preko računalnika. Ne vem, če to gre. Zanima me, kakšen kabel morem imeti in kak vhodni in izhodni priključek.

Vem da obstaja, da lahko z računalnika na tvju gledam filme ... zanima me pa obratno, da bi kdaj pa kdaj kako oddajo posne
smile-1.gif
.

laser

Pripravnik
9. okt 2007
442
3
18
Dobro poglej kateri tip TV-ja si kupil in za kateri tip je to kot praviš v navodilih napisano. Ker včasih imajo v navodilih napisano tud še za kak drug tip zraven. Tega TV-ja ne poznam za to pravim da dobro poglej okol tega morda je to to.

BorutMaja

Pripravnik
23. jul 2008
97
0
6
44
Hm, Ta tv je serije 5. Tip pa je Samsung LE40B550A5PXZG.

Zdaj mam pa še eno veliko težavo, saj sem skoraj prav zaradi tega kupil tv. Preko USBja ne morem gledati videe!

Ko vklopim USB notri (zunanji disk) grem v tvju pod obcijo USB, pa mi odpre novo sliko z opcijama Photo in Music ter Tools.

To pomeni, da sploh zdaj ne morem gledati svojih filmov preko USBja?? Ali če se da, kako?

15082009183.jpg

Nazadnje urejeno:

laser

Pripravnik
9. okt 2007
442
3
18
kakor sem uspel videt edino italijansko stran ki ima ta tip televizorja omenja USB. Samo pa omogoča sam kot si že rekel slike in pa MP3 preko tega porta. To je ta prevedena stran. Kaj ti niso nič pojasnili v trgovini ko si kupoval kaj je možno gledat preko USB-ja?
http://translate.google.si/tra...cial%26hs%3DYD3

BorutMaja

Pripravnik
23. jul 2008
97
0
6
44
Kupil sem preko SiOLove ponudbe. Tam mi je ona ženska na 0801000 rekla, da se dajo gledati tudi video formati. Pol pa sem naročil.

Škoda pol. Kaj pa če bi te HD filme gledal na računalniku, oz da bi filme gledal preko tvja zagnal pa preko računalnika? Bi bila slika kaj lepša ali ista kot na računalniku?

In še to. Uporabljamo SiOL trio paket, torej tudi tv, zato me zanima, če na tisti SiOLov reciever dam kabel za HDMI in ga priklopim na računalnik, bo kaj lepša slika ali ista?

Hvala za info.

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
z računalnika na tv -> dvi-hdmi. Slika bo takšna kot na monitorju od računalnika oz večja. Ker gledaš z večje razdalje bo zgledala še boljša;)

iz siolove škatlice ravno tako uporabi hdmi povezavo. Pa na siolovem daljincu drži tipko TV par sekund in si prestavi na širokozaslonski način, da ne boš imel črnih robov ob strani. Kvaliteta slike je pa boga ne glede na kabel:(