Sneg, ki ovira vključevanje na pomembne prometnice

olfa

Majstr
4. sep 2007
2.381
171
63
Poozdravljeni,

ne sneg me ne moti in se generalno ne pritožujem nad delom zimske službe. Rad bi le opozoril na nevarne situacije, kjer se je zelo težko vklopiti na kakšno pomembno in zelo prometno cesto. Če je mogoče, lahko take situacije celo poslikamo in jih objavimo tukaj.
Glede na priljubljenost foruma ni hudič da se kaj ne premakne.

Jaz bi opozoril na križišče:

Vrhovnikova ulica - Tržaška cesta v Ljubljani.

Dane sem poslal tudi mail na PP Vič, pa zaenkrat še nič novega. Kup snega ob Tržaški visok kakšna 2 metra, je pa čisto do ceste.

Slikam zjutraj, če rata.

Nazadnje urejeno:

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Kar začni po vseh križiščih, ni kaj dosti drugače.

olfa

Majstr
4. sep 2007
2.381
171
63
Ah pa že, če je to na nesemaforiziranem križišču, kje rje hitrost po Tržaški (omejitev 60). Sem se danes kar nekaj po Lj pohajal, pa niti ni blo neke panike.

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Saj je dosti nepregledno že, da z Dunajske na Tivolsko zavijaš.

alkoholik

RudolF
23. jul 2007
16.503
2.864
113
v lokalni ostariji
ne jamrej sej jankoviæ dela vse tako kot je treba! kaj zdaj jambraš kar preberi kako ga eni hvalijo...

jebat ga zaenkrat še nima od čiščenja snega nič....

nepomembnez

Pripravnik
9. jan 2009
514
0
16
Saj zdaj bojo redarji kasirali zaradi prehitre vožnje in bo dovolj denarja za čiščenje cest po Ljubljani.

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.557
6.641
113
pri taščici
Ti pa si naivnež
wink-1.gif

Lahko jim damo mrd pa dvomim da bodo investirali v nedobiškonosni posel . kar sneg definitvno je.
Razen če bo "Electa" začela opravljat strojna dela in bo izbrana na "razpisu" za čiščenje snega v MOLu. Potem pa zna iti za čiščenje snega, samo....

Stardo

Pripravnik
3. jan 2009
353
0
16
40
Citat:
Uporabnik olfa pravi:
Poozdravljeni,

ne sneg me ne moti in se generalno ne pritožujem nad delom zimske službe. Rad bi le opozoril na nevarne situacije, kjer se je zelo težko vklopiti na kakšno pomembno in zelo prometno cesto. Če je mogoče, lahko take situacije celo poslikamo in jih objavimo tukaj.
Glede na priljubljenost foruma ni hudič da se kaj ne premakne.

Jaz bi opozoril na križišče:

Vrhovnikova ulica - Tržaška cesta v Ljubljani.

Dane sem poslal tudi mail na PP Vič, pa zaenkrat še nič novega. Kup snega ob Tržaški visok kakšna 2 metra, je pa čisto do ceste.

Slikam zjutraj, če rata.

Točno o tem sem razmišljal danes zjutraj na istem križišču. Ista veselica je, če hočeš iz Tržaške kamorkoli noter zavit,, ker niti slučajno ne vidiš pešca ali kolesarja...

paci

Fizikalc
19. jul 2007
1.573
8
38
Saj to je itak po celem mestu ne samo na Viču.
Mislim ,da je nekdo drug odgovoren za čiščenje snega na pa ,da prijavljaš na policijo.
Tisti ,ki se vozi naokoli v BMW ju .Pa ugani kdo je to ????

Stardo

Pripravnik
3. jan 2009
353
0
16
40
Citat:
Uporabnik paci pravi:
Mislim ,da je nekdo drug odgovoren za čiščenje snega na pa ,da prijavljaš na policijo.

sej pa noben ni klico kam:)

s22b

Fizikalc
1. sep 2007
3.199
1
36
39
in Metka?

Mene bolj preseneča, da samo mi vozniki opažamo ta problem. Pešci in kolesarji pa kar lepo brez brige hitijo, da bi ja ujeli tisto zeleno luč. Lahko le upam, da jih bo pravočasno doletela pamet.

paci

Fizikalc
19. jul 2007
1.573
8
38
Kaj jamrate počakajte do marca ,ko bo odjuga ,da privarčuje nekaj pomembnega denarja za zimsko službo.

Če bi mestnim redarjem namesto radarjev in lisic dali lopate bi bilo mogoče žæe nekaj kupov snega manj.Pa še kaj pametnega bi počeli.

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Saj nekaj čistijo, ampak prioriteta posameznih odsekov mi je pa popolna uganka. Zastopim, da spucajo Dunajsko tam okoli WTC-ja, ampak zakaj samo nasprotno stran? Ali pa zakaj Dolenjsko cesto že skoraj na Rudniku tam pri nekem majhnem zelenjadarju?

creep

Fizikalc
19. jul 2007
1.306
50
48
42
www.lampret.net
Snega povsod polno, parkirišča zasedena, vseeno pa se najde plac za oba Roomsterja z radarjem. Če nebi videl, nebi verjel.
smile-1.gif

Dobro se znajde Jankoviæ - snega ne skida, ker prišpara €, poleg tega pa to prinaša večji dobiček parkirnim hišam, več kazni za nepravilno parkiranje, pa še radar lažje skrijejo za kup snega. Pravi meneđer.

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.557
6.641
113
pri taščici
Dobili kazni pred blokom kjer jih do sedaj v štirih letih še ni bilo, ker še ni bilo večjega problema s parkrirajočimi.
Aja dobili smo jih zato ker smo parkirali OB intervencijski poti, katero so stanovalci predvidevam da v preteklosti na lastne stroške poplastili z nekakšnimi tlakovci.
Kup snega na "enem" praznem mestu ni dobil listka za nepravilno parkiranje?

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.177
1.189
113
www.adriamedia.si
Citat:
Uporabnik paci pravi:

Za to, da so ceste po predpisih (kar vključuje tudi preglednost) so odgovorni vzdrževalci teh cest - in če niso po predpish, jih je treba kaznovat (pravno osebo in tudi osebno odgovorno osebo te pravne osebe). Čas bi bil da se to začne početi redno in dosledno, pa se bodo naučili, kako se drži zakona.

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Je, ko so policaji zleteli z ledene avtoceste na Gorenjskem.
evil.gif